1. dag DMU 14-15 år

DMU er i år delt i 2 stævner. I sidste weekend var de 16-22 årige i Aalborg og konkurrere, og nu er det de 14-15 åriges tur i Hvidovre, og Greves atleter bliver ved med her sidst på sæsonen at lave rigtig gode resultater. 
På 1. dagen af DMU blev det til 2 guldmedaljer, 2 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer. De 2 guld- og sølvmedaljer blev vundet af tvillingerne Frederik Degn Pedersen og Emil.Degn Pedersen. Først kastede de begge diskos, og her satte de begge ny personlig rekord. Længst kastede Emil med 49.55 m mens Frederik kastede 47.61 m. Lige efter stødte de kuglestød, og her byttede de pladser, da Frederik vandt kugle med et stød på 14.14 m mens Emil stødte 13.53 m. Længe så det ud som om Greve skulle have alle 3 medaljer med hjem i denne øvelse, da Christian Andersson havde sat ny pr med et stød på 12.44 m, men desværre var der en konkurrent som søødte lidt længere i de sidste stød, og så blev han en flot nr. 4. Christian løb også 100m, og her løb han fine 11.62 sek. i indledende. Desværre fungerede det ikke for Christian i finalen, og han blev lidt skuffende nr. 4, med en tid på 12.02 sek. 

Læs mere: 1. dag DMU 14-15 år

Knud Høyer årets leder i Greve Kommune

Knud Høyer blev kårets til årets leder i Greve Kommune på Greve Kommune Awards uddeling. Knud var indstillet af både GIC, Tune og Karslunde. Stort TILLYKKE til Knud.
Knud Høyder Årets leder
 

DMU dag 2

På dag 2 til DMU 16-22 år var Ida Boe Rasmussen også første atlet i ilden i 17 års gruppen. Hun skulle springe længde og kaste spydkast. Øvelserne lå desværre, så Ida skulle gå imellem hendes spring og kast. Heldigvis passede det fint så Ida kunne tage et spring, så kaste et spydkast og så springe igen osv. og Ida lod sig heldigvis ikke påvirke af det, og gjorde det rigtig godt. Ida vandt guld i længde med et spring på 5.68 m og vandt sølv i spydkast med et kast på 39,43 m. I spyd deltog Jasmin Boe Rasmussen også i gruppen 22 år. Her kunne Jasmin desværre ikke få det til at fungere, og kastede 31.85 m og blev nr. 4.

Læs mere: DMU dag 2

God 1. dag til DMU 16-22 år

DMU bliver i år holdt i  gikAalborg på Skovdalen stadion. Aalborg har været underlagt en masse conorarestrektioner, så der er ikke så mange, der må deltage i hver øvelse. Alligevel har Greve Atletik 8 aktive med til stævnet., og det gør det rigtig godt. 
Her på 1. dagen er det blevet til 5 medaljer. Første medalje kom til Ida Boe Rasmussen på 100m hæk i pige 17 års gruppen, da hun i silende regn, løb ind på en 2. plads. Kun 7/100 efter vinderen. Desværre for Ida, så kunne hun ikke få nogen tid på løbet da eltidtagningen fejlede, men man kunne på målfotoet se placeringerne. Ida lavede også kuglestød, hvor hun stødte 10.71 m, og 100m, hvor hun løb 12.67 sek. I begge øvelser blev hun nr. 4. I aldersgruppe løb Louise Høkilde 400m på 62.31 sek og blev nr. 5 i sit heat. Victor Tvistholm løb 1500m, og han lå rigtig godt indtil der manglede 200m, så rakte kræfterne ikke mere, og han kom i mål som nr. 7 i fine 4.30.41 min.
 
Regnen var desværre ikke stoppet, da Tobias Andersson skulle kaste diskos, og det gav deltagerne store problemer med at stå ordentlig fast i ringen, som var meget glat, men det håndterede Tobias heldigvis bedst i hans aldersgruppe. Efter et kikset første kast, så kastede Tobias 34.12 m, hvilket på det tidspunkt rakte til en bronze medalje. Tobias røg så ned på en 4 plads i 3 runde, men da Tobias i hans 3. kast kastede 38.79 m, så førte han konkurrencen og selvom det blev tæt til sidst, så vandt Tobias guld. Kort tid efter, så skulle Tobias løbe 100m, og her løb han sig til en flot sølvmedalje med tiden 11.25 hans næstbedste tid i år og kun slået af Frederik Andersson, som er hans fætter. Frederik vandt Greves anden guldmedalje med tiden 11.02 sek på 100m. Rigtig flot løbet af Frederik, som har fundet formen her sidst på sæsonen. 
 
Peter Andersson ville ikke står tilbage for hans lillebror Tobias på 100m, og i gruppen D22, så vandt han ligesom Tobias også en sølvmedalje med tiden 10.76 sek. Peter viser igen med en hurtig tid i år, at han er tilbage igen efter sine skader. I samme heat løb Frankly Dadey endnu engang en flot tid på 11.07 sek. og bliver nr. 7. Frankly har stadig en tid under 11 sekunder tilgode, men han nærmer sig, og i dag var betingelserne ikke optimale til 100m, så jeg tror på Frankly bliver den næste under 11 sekunder i Greve. Desværre er der ikke stafet, da det er taget af programmet på grunde af de restrektioner, som er kommet pga. corona. Ærgerligt, da Greve elders har et meget stærkt stafethold.
 
Vi glæder os til i morgen til forhåbentlig flere gode resultater. 
Frederik og Tobias DMU 2020 100m
Tobias DMU 2020 Diskos
 
 
 

Greves første store stævne i år - DM Masters

I week-ende holdt Greve Atletik det blot 3. store stævne i Danmark efter Corona. Det var Danske Åbne Mesterskaber for Masters. Men på grund af Corona, var der restriktioner for afviklingen af stævnet, og ikke så mange udenlandske deltagere, som man havde håbet på sidste år, da vi fik stævnet tildelt. Nordmændene måtte ikke komme, men der var deltagelse fra både Tyskland og Sverige.I week-ende holdt Greve Atletik det blot 3. store stævne i Danmark efter Corona. Det var Danske Åbne Mesterskaber for Masters. Men på grund af Corona, var der restriktioner for afviklingen af stævnet, og ikke så mange udenlandske deltagere, som man havde håbet på sidste år, da vi fik stævnet tildelt. Nordmændene måtte ikke komme, men der var deltagelse fra både Tyskland og Sverige.

Læs mere: Greves første store stævne i år - DM Masters

Sølv til Ida i længde til DM senior

Også 2. dagen til DM senior blev det en rigtig god dag for Greves atleter, og endda med en medalje til Ida Boe Rasmussen i længdespring. Ida konkurrence startede ellers ikke helt efter planen med et kikset 1. forsøg på lige under 5m. 2. og 3. forsøg var lidt bedre med 5.45 m, efterfuldt af 5.51 m. Ida var så i finalen men havde ikke rigtig fået tilløbet til at stemme ordentlig. Ida ramte heller ikke planken i 4. og 5. forsøg, men ødede alligevel til 5.59 m og lå nu nr. 3 kun 6 cm fra sølv. Så der var lang mere i Ida, og det viste hun heldigvis i sidste forsøg. Hvor hun endelig fik et fornuftigt planketræf, og så svævede Ida ud på rigtig flotte 5.90 m. Ny PR og en flot sølvmedalje, som er Ida første senior medalje. Stort tillykke til Ida for denne fremragende præstation.
 
Ellers stod den på 200m løb. Louise Høkilde Wassmann løb først, og hun løb en fornuftig 200m på 27.44 sek. i 1,3 modvind. Derefter skulle 3 x Andersson løbe 200m. Tobias, Peter og Kasper. Først Tobias, som løb en rigtig flot 200m, og satte ny PR med 22.78 sek. endda også i modvind. 0,9 og blev nr. 5 i sit heat, og endte samlet som nr. 10. I heat 2 løb Peter og Kasper imod hinanden, og her fulgte Peter sin gode 100m fra førstedagen op med at gå i finalen med en tid på 21.92 sek. kun 2/100 fra han PR. Kasper løb i samme heat, men kunne desværre ikke rigtig få det til at fungere i dag og løb 22.71 sek., som er et godt stykke fra PR. Kasper endte lige uden for finalen som nr. 9, men en diskvalifikation af en anden løber, sendte så Kasper først i finalen, for at blive annuleret igen, så Kasper desværre alligevel ikke skulle løbe finale. 
 
Peter var dermed den eneste i finalen, og her løb han endnu et flot løb og endte som nr. 6 samlet i tiden 22.02 sek. 
 
Alt i alt var det et fremragende DM for Greves atleter, med en sølvmedalje og flere rigtig gode PR eller årsbedste. Så vi kan godt være rigtig stolte af vores atleter, som virkelig har vist Greve Atletik frem i denne weekend. Endnu engang et stort tillykke til Ida med DM sølv i længde. 
Ida DM senior 2020

DM senior 1. dag

DM senior bliver i år afholdt på Østerbro Stadion og på dag 1, så havde vi 4 deltagere i kamp. 
 
Louise Høkilde var den første i aktion. Hun løb 400m og skulle løbe helt ud på bane 8. Louise lagde rigtig godt fra land og løb en rigtig god 400m, og selv om hun gik lidt ned til sidst, så kampede hun sig i mål til hendes næstbedste tid nogensinde. Tiden blev flotte 61,04 sek. var et årsbedste på næsten 1,5 sek. Så det kunne Louise være godt tilfreds med.
 
Jasmin Boe Rasmussen var næste i kamp, og hun stillede op i spydkast. Hun lagde flot ud med et årsbedste kast på 34,36 m, som også blev hendes bedste kast i dag. Flot af Jasmin, som ikke har fået trænet så meget, da hun er ved at forbereder sig på en tur med Søværnet, og derfor er meget i Jylland. Så 34,36 m ikke lang fra PR er rigtig udemærket af Jasmin. 
 
De sidste 2 Greve atleter i aktion var Peter Andersson og Frankly Dadey, som skulle løbe 100m. Peter løb et fint indledende løb, hvor han blev nr. 3 i årsbedste tid på 10,77 sek. og da kun de 2 bedste fra hver heat gik i finalen plus de 2 bedste tider, så måtte Peter vente på de næste 2 heat for at finde ud af, om han gik i finalen. Det gjorde han lige præcis på 8. bedste tid. Frankly løb også et godt løb i tiden 11,17 sek. Han havde håbet på en lidt hurtigere tid, da formen har været rigtig god og han har været godt løbende, men det blev desværre ikke lige i dag. Men en tid under de 11 sek. ligger og lurer fra Franly side i nær fremtid.I finalen var der først en tyvstart, men da starten først gik, så var Peter rigtig godt med, og han løb et rigtig flot løb og i et meget tæt løb blev Peter flot nr. 4 med tiden 10.61 sek. Kun 1/100 fra bronze og kun 1/100 fra PR.
 
Alt i alt var det en fantastisk dag for Greve atleterne, og vi glæder os til i morgen, hvor både Louise og Peter skal i kamp igen på 200m. Det skal Tobias Andersson og Kasper Andersson også løbe i morgen, mens Ida Boe Rasmussen skal springe længde. Så i morgen bliver også en meget spændened dag for Greves atletiks aktive.
 

Underkategorier