Greve Stadion er lukket for alt træning

Greve stadion er nu blevet lukket, og det vil blive låst af. Så det er desværre ikke muligt at løbe på stadion i det næste stykke tid. I hvert fald ind til den 30. marts.
 
Men træningen i Greve Atletik kan vi allerede nu godt sige, at det starter ikke op før tidligst efter påsken. Vi er sikre på at regeringen og Greve Kommune nok skal forlænge perioden som lige pt løber til den 30. marts. Dansk Atletik Forbund henstiler i hvert fald til at man ikke begynder med organiserede træning, stævner og andre arrangementer før efter den 30. april. Dvs. en måned mere end myndighederne har meldt ud, men de henstiller også til at man følger de retningslinjer, som myndigheder udstækker, og det gør vi selvfølgelig også. 
 
Så Bestyrelsen melder ud om træning m.m. lige så snart Regeringen og Greve Kommune har givet lov til at man igen må gøre det. 
 
Hjemmetræning er heldigvis stadig tilladt, og det er det også at løbe og/eller cykle en tur. 
 
Greve Atletiks bestyrelse.

Klubhuset er også lukket af

Hej alle
 
Desværre er vores klubhus også lukket for de næste 14 dage. Det betyder, at INGEN må træne eller opholde sig i klubhuset før efter den 27. marts.
 
Det er, fordi alle bygninger på GIC's matrikel skal være lukket på grund af smittefaren for Corona. Det er selvfølgelig et stort ØV, men vi bliver nødt til at respektere hvad myndighederne og Kommunen har meldt ud.
 
Det er tilladt at træne udenfor på stadionet, så længe det ikke er i alt for store grupper. 
 
Bestyrelsen

Alt træning er aflyst fra i dag og 16 dage frem

Vi bliver desværre til af aflyse alt træning fra i dag 16 dage frem pga. udviklingen af Coronavirussen og de anbefalinger, som regeringen er kommet med i dag. Dvs.
løbetræningen mandag og torsdag og alt indendørstræning om tirsdagen, onsdagen og fredagen. 
 
Første træningsdag bliver så den 30. marts, hvor vi så starter med udendørstræningen for alle grupper, med mindre der kommer yderligere fra regeringen.
 
Med venlig hilsen 
Bestyrelsen

Generalforsamling er udskudt

Vi bliver desværre nødt til at udskyde vores Generalforsamling på ubestemt tid pga. udviklingen af Coronavirussen og de anbefalinger, som regeringen er kommet med i dag. 
 
Hvornår vi afholder generalforsamlingen, det melder vi ud på et senere tidspunkt. 
 
Med venlig hilsen 
Bestyrelsen

Generalforsamling

Onsdag den 24 marts kl. 19:30 afholder vi generalforsamling i et mødelokale i Greve Idrætscenter på 2 sal. (tag trappen op i forhallen ved hal 1).

Vi opfordrer alle medlemmer, både aktive og passive, forældre, samt mennesker med tilknytning til klubben til at deltage. Generalforsamlingen forventes ikke at tage mere end et par timer, så det skulle ikke blive en midnatsforestilling.

Dagsordnen er:

1. Valg af dirigent.
2. Valg af 2 stemmetællere.
3. Bestyrelsens og udvalgenes beretning

           Formanden (Thomas Andersson)
           Mastersudvalget (Inge Faldager)
           Statistikudvalget (Morten Larsen)
           Stævneudvalget (Morten Larsen)
           Talentudvalget (Keyvan/Kim)

4. Fremlæggelse af årsregnskab.
5. Indkomne forslag. Skal være indsendt 8 dage før
6. Vedtagelse af næste års budget..
7. Valg af bestyrelsesmedlemmer, samt evt. udvalg.
     a. Lige år: Formand og 3 bestyrelsesmedlem er på valg
     b. Ulige år: Kasserer og 3 bestyrelsesmedlemmer er på valg.

  1. Thomas Andersson (formand) er villig til genvalg
  2. Morten Larsen (bestyrelsesmedlem) er villig til genvalg..
  3. Sofie Skovgaard (bestyrelsesmedlem) er villig til genvalg.
  4. Lars Høkilde (bestyrelsesmedlem) ønsker ikke genvalg.
    Bestyrelsen foreslår Jan Olesen
  • Valg af revisor (Martin Andersson)
  • Valg af revisor suppleant (Glenn Jespersen)

8. Eventuelt.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Forslag 1.

Vedtægtsændringer se særskilt notat.

DMU 2. dag

Søndag til DMU i Skive blev også en rigtig god dag for Greve Atletik. Det blev til endnu et dansk mesterskab. Denne gang var det Frederik Degn Pedersen som vandt kuglestød med et stød på 13,55m hos de 14-15 årige drenge. Frederik blev dog fuldt flot til dørs af hans bror Emil som vandt sølv med et stød på 13,05m hvilket var PR med over 1 meter. Rigtig flot af de 2 brødre. Det blev også til en sølv medalje til Frederik Andersson som hos de 18-19 årige drenge løb 200m i den fine tid 22,83 sek. hvilket også var PR. På samme distance hos de 20-22 årige drenge blev det også til sølv til Peter Andersson, som løb i tiden 22,80 sek. Den sidste medalje vandt Ida Boe Rasmussen på 100m hæk i tiden 8,78 sek. hos de 16-17 årige piger. Af andre gode resultater kan nævnes Solvej Møllers flotte 200m hos de 14-15 årige piger. Solvej løb meget imponerende de 200m på 27,59 sek. hvilket rakte til en 5. plads og var ny PR. I samme aldersklasse hos drengene blev Christian Andersson nr. 4 i længdespring med et spring på 5,71m hvilket var ny PR.

DMU2

DMU 1. dag

Så er første dag af DMU i Skive vel overstået. Dagen bød på mange gode resultater samt ikke mindst et dansk ungdomsmesterskab til Greve Atletik. Dansk mester blev Ida Boe Rasmussen i klassen for de 16-17 årige piger i længdespring med et spring på 5,72m, hvilket også var ny klubrekord. Hos de 18-19 årige drenge blev det til sølv og bronze på 60m til henholdsvis Frederik Andersson i tiden 7,14 sek PR og til Tobias Andersson i tiden 7,20 sek. hvilket også var PR. Hos de 20-22 årige drenge blev det til bronze til Peter Andersson på 60m i tiden 6,95 sek. I samme aldersgruppe blev Franly Dadey nr. 5 på 60m i tiden 7,10 sek. hvilket var ny PR. Af andre gode resultater kan nævnes Solvej Møller som i gruppen for de 14-15 årige piger kvalificerede sig til finalen på 60m i den fine tid 7,31 sek. PR og som fik en flot 7. plads i finalen. I samme aldersklasse hos drengene kvalificerede Christian Andersson sig også til finalen på 60m i den fine tid 7,54 sek. ny PR og var kun 5/100 fra en bronzemedalje. Alt i alt en god dag for Greve Atletik.

DMU

Underkategorier