text

Så er DMU på Greve Stadion vel overstået. Også på 2. dag blev det til flere gode resultater til Greve’s atleter. Peter Andersson blev dansk mester på 200m i tiden 21,99 sek. foran fætter Kasper Andersson som løb 22,12 sek. i aldersgruppen for de 20-22 årige drenge. Peter vandt også bronze i længsespring med et spring på 6,98m hvilket var nu personlig rekord. Hos de 14-15 årige drenge vandt Emil Degn Pedersen bronze i diskoskast med et kast på 37,26m, hvilket var ny personlig rekord. Emil’s bror Frederik vandt ligeledes bronze i kuglestød med et stød på imponerende 13,52m, hvilket var ny klubrekord. Rigtig flot præstation af de 2 drenge til deres første DMU. Endelig blev det også til bronze til Phillip Vegge i hammerkast med et kast på 41,69m. Alt i alt et par rigtig gode dage for de deltagende Greve atleter, det var dog 2 helt unge Greve atleter som i løbet af weekenden fik mest TV-tid i Atletik TV’s fine dækning af stævnet.