text

Fætter stafet DM inde

DM-senior inde blev afholdt for første gang i Odenses indendørs atletikhal, og det blev en rigtig god oplevelse for Greve Atletiks atleter. Greve atletik vandt nemlig en sølvmedalje eller rettere 4 sølvmedaljer, da Peter Andersson, Tobias Andersson, Frederik Andersson og Kasper Andersson løb 4x200m. Det gjorde de rigtig godt. Holdet løb en meget flot stafet, og slog klubrekorden med præcis et halvt sekund, så den nu lyder på 1:29.69 sek. Sparta vandt stafetten, men holdet slog så stærke hold som Hvidovre og Århus 1900.

Individuelt gik det også rigtig godt. Bedst gik det Kasper Andersson, som løb 200m. Desværre var Kasper lidt uheldig i indledende, og gik ”kun” i B-finalen. Den vandt Kasper med et ny flot pr. på 22.25 sek. Tiden var faktisk den 3. hurtigste og til en bronzemedalje, men desværre kunne man ikke vinde medalje fra B-finalen. På 60m gik Peter Andersson også i B-finalen med tiden 7.05 sek. Desværre for Peter var det 2/1000 for langsomt til A-finalen. Peter løb til gengæld en meget flot B-finale, som han vandt med tiden 6,99 sek., som var årsbedste for Peter. Tobias Andersson løb også 60m og her løb han 7.32 sek. En udmærket tid, da Tobias har været syg i 14 dage op til dette mesterskab. Tobias Sprang også længde, og her sprang han ok 6.21 m.

På kvindesiden havde vi hele 2 deltager med, hvilket ikke er hverdagskost for os. Ida Boe Rasmussen løb 60m og i indledende heat viste Ida at hurtigheden er der, da hun løb 7.98 sek. og gik i B-finalen. Her løb hun samme tid 7.98 sek. og blev nr. 3 i heatet og samlet nr. 10. Flot af Ida, som ikke har kunne træne rigtig igennem her i en lang periode pga. problemer med astma. Vores anden kvindelige atlet var Louise Høkilde, som skulle løbe 400m, men som desværre også har haft en skidt optakt til disse mesterskaber pga. skader. Det var Louises første indendørsstævne i denne sæson, så Louise skulle fortrinsvis løbe for at få noget træning op til DMU, som ligger i den kommende weekend. Louise løb flot på de først 150m, men blev lidt for passiv i hendes løb, og blev lukket lidt inde, men Louise holdt hele tiden fast i den førende løber, så på opløbet, så kunne Louise gå forbi og vandt sit heat. Hendes tid på 63.08 sek. rakte til en samlet 10. plads.