text

På dag 2 til DMU 16-22 år var Ida Boe Rasmussen også første atlet i ilden i 17 års gruppen. Hun skulle springe længde og kaste spydkast. Øvelserne lå desværre, så Ida skulle gå imellem hendes spring og kast. Heldigvis passede det fint så Ida kunne tage et spring, så kaste et spydkast og så springe igen osv. og Ida lod sig heldigvis ikke påvirke af det, og gjorde det rigtig godt. Ida vandt guld i længde med et spring på 5.68 m og vandt sølv i spydkast med et kast på 39,43 m. I spyd deltog Jasmin Boe Rasmussen også i gruppen 22 år. Her kunne Jasmin desværre ikke få det til at fungere, og kastede 31.85 m og blev nr. 4.

Så var det drengenes tur til at springe længde. Her sprang Tobias og Frederik Andersson i D19 gruppen og Peter Andersson i D22 års gruppen, Her blev det til 2 bronze medaljer. Frederik sprang 6.60 m i længde og blev nr. 3, mens Tobias desværre kun fik 6.24 m i længde og blev nr. 7. Peter blev også nr. 3 med et spring på 6.63 m. Alle 3 atleter løb også 200m og her gik det rigtig godt. Frederik vandt en guldmedalje i tiden 22.04 sek. og Tobias vandt en bronze medalje med tiden 22.65 sek. Frederiks til var ikke kun PR, men også klubrekord. Den tidligere klubrekord tilhørte han bror Kasper, og kort tid efter mistede han også sin senior klubrekord. Den forbedrede Peter til 21.75 sek., og det gav han en sølv medalje. Kun 1/100 efter den vindende løber.

200m løb Louise Høkilde Wassmann også. Her løb hun fine 27.22 sek. på den svære bane 1.

Sidste Greve deltager i aktion var Victor Tvistholm Jørgensen, som skulle løbe 5000m. Den havde Victor ikke løbet i år på bane, men har været godt løbende i landevejsløb og til træning, og det viste sig også, at Victor var i fantastisk form. Han smadrede den eksisterende klubrekord på 5000m, som var en 22 år gammel rekord for drenge 16 år med hele 40 sek. Victor løb 15.42.81 min., og vandt en meget flot sølv medalje.

Alt i alt vandt Greve atleterne hele 13 medaljer, hvilket er virkelig flot af en klub af vores størrelse og med kun 8 atleter til start. Igen viser vi, at vi har masser af talent i Greve.