text
Kugle1

Anden dagen til DMU i Skive startede for Greves vedkommende med 60m hække løb, og det blev rigtig godt med 3 finalepladser. Først løb Mathilde Steenberg sig i finalen i ny pr. 9.87 sek. og i finalen løb hun også pr. 1/100 bedre med 9.86 sek., og fik en flot 5. plads. Oliver Neergaard løb i indledende løb 11.52 sek. og gik lige i finalen. Her gik det lidt bedre og Oliver satte en flot pr. med 11.17 sek. og blev nr. 8. Begge løb i 16-17 års gruppen. Ida Boe Rasmussen var direkte i finalen i hendes aldersgruppe 18-19 år. Ida havde hurtigste tid inden star.t, og hun viste, hvorfor hun var favorit, og hun løb sikker fra alle de andre i endnu en fornem tid på hækken for hende med 8.42 sek., som er hurtigere end den tidligere danske rekord på hækken. Den danske rekord indehaves nemlig nu af Ida, som tidligere på året løb fantastiske 8.31 sek., som placerer hende som nr. 4 i senior klassen på alletiders bedste i Danmark. Fantastisk sæson af Ida, som fik guld i dag på 60m hæk og guld på 60m i går.

Så var det Fillipa Tvistholm Jørgensens tur til at løbe 1500m hos de 14-15 årige piger. Hun fik en flot 4. plads på første dagen på 800m og lå også til en 4. plads tidsmæssigt inden start på 1500m. Det var Fillipa heldigvis ligeglad med, og et taktisk løb i starten viste sig at passe Fillipa fint. Da der kom fart med 3 omgange tilbage, så hang Fillipa sig fast på de 3 førende, og da der manglede 150m så havde Fillipa endda energi til at angribe de forreste. Det gav pote og Fillipa løb en flot bronzemedalje hjem i tiden 5.09.96 min, og Greves anden medalje i dag. Det blev så fordoblet og mere til efter kuglestød for drenge 16-17 år. Her havde vi 3 deltagere med, og allerede efter 2 runde, så lå Greve drenge nr. 1, 2 og 3, og de placeringer holdt de hele vejen igennem konkurrencen. Det betød, at Frederik Degn Pedersen vandt guld med et fremragende stød og ny pr på 15.15 m. Lige efter ham kom hans tvillingebror Emil Degn Pedersen, som efter 2 lidt mislykkedes forsøg for ham begyndte at ramme de længder, som han kan støde og Emil endte med at støde fine 14.49 m, og for at fuldende en fantastisk konkurrence for Greve Atletik, så stødte Christian Andersson gode 12.33 m, og det var nok til at vinde bronze. Det er vist første gang nogensinde at Greve Atletik til et DM vinder guld, sølv og bronze i samme konkurrence.

Så var det tid til en masse 200m løb for vores atleter. Desværre måtte Frederik Andersson, som ellers lå til at kunne vinde en sølvmedalje trække sig, da han havde problemer med sin læg. Men de andre atleter gjorde det rigtig godt. I 14-15 års gruppen så løb Ida Bonde Søgaard sin første 200m indendørs, og selvom der var lidt nervøsitet før start, så gjorde hun det rigtig godt og løb fine 31.80 sek. Sofie Skovgaard Olesen løb også en flot 200m. Hun vandt sit heat og satte ny indendørs pr med tiden 28.43 sek. Så var det de 16-17 årige pigers tid til at løbe 200m. Mathilde Steenberg løb ny pr i tiden 28.90 sek, og Frida Revall løb også ny indendørs pr. 29.52 sek. I samme aldersgruppe bare hos drengene så løb Christian Andersson 23.54 sek., hvilket rakte til en 6 plads. Sidste 200m løber var Louise Høkilde i 18-19 års gruppen, som løb 28.46 sek.

Som sidste øvelse, så havde vi et stafethold hos de 14-15 årige piger. Holdet bestod af Sofie Skovgaard Olesen på 1. tur, Fillipa Tvistholm på 2. tur, Ida Bonde Søgaard på 3. tur og Cecilie Carstensen på 4. tur. Alle 4 piger løb nogle fantastiske ture, og det blev til en samlet 5. plads med tiden 1.58.81 min.

I alt i alt var det en super weekend for vores atleter med flotte resultater, og en god weekend, hvor atleter, trænere og heppere havde det rigtig hyggeligt.