text

Cross i Greve

Den 4. februar 2006 blev der holdt crossløb i Greve. Ruten blev tegnet ind på et satellitbillede, og den blev målt op. Ruten var rimelig hård især, når man skal løbe op over Rævebakken og løbe videre bagefter

– det er noget, der trækker tænder ud. Når man har løbet op ad Rævebakken, har man mest lyst til at smide sig ned og bare ligge stille, men det er der ikke tid til, når man skal vinde crossløbet. Martin var et godt eksempel på, hvor hård ruten var, han var MEGET smadret og fik mavekrampe, da han kom i mål – det er et godt tegn, der betyder, at man har givet sig 100 %.

Hos pigerne var det Maria, Zenia og Camilla, der løb. Det gik rimelig godt for dem, de løb på en god tid, og de havde det som om, de havde løbet godt. Camilla var dog meget træt, da hun kom i mål.

Hos drengene var det Lasse, Joachim, Nabil, Rasmus, Anders, Mikkel og Martin, der løb. Alle lavede en god præstation, der levede op til deres bedste. Men bedst var dog Lasse, der vandt hans aldersgruppe.

Det er lang tid siden der har været et crossløb i Greve. Jeg mindes ikke at der har været et. Løbet var meget professionelt arrangeret, alt fungerede som det skulle og alt var perfekt. Der var ingen, der brokkede sig over løbet – heller ikke nogen forældre.

Der skal falde en stor tak til alle, der har været med til at arrangere løbet, til alle dem, der var dommere under løbet og til alle dem, der satte banen op og pillede den ned igen.

Stillingen i vinterturneringen efter 3. runde viser, at Lasse ligger nr. 1 samlet og Joachim ligger nr. 3. Greve Drengenes hold ligger nr. 1 samlet. Hos pigerne ligger Zenianr. 4.

Under løbet var der en masse forældre, der lod sig rive med af løbe-stemningen. De løb op ad Rævebakken for at se deres børn. Det er godt at børnenes sunde interesse i atletikken kan smitte af på forældrene J