text

I denne weekend blev de danske ungdomsmesterskaber afviklet på Østerbro Stadion og her vandt Greve Atletik hele 8 danske mesterskaber. Et voldsomt regnvejr lørdag nat var ved at aflyse stævnets 2. dag, da stadion søndag morgen lå under vand, men stor ros til Sparta som arrangør, som fik klaret dette, og de gjorde, hvad de kunne for at alting fungerede så godt som overhovedet muligt. Så på trods af dårlige vejrforhold begge dage, så blev der imponerende nok alligevel sat en del klubrekorder og personlige rekorder.

Hos de 14-15 årige drenge vandt Peter Andersson 100m i tiden 11,34 sek. og 200m i 23,05 sek. Begge tider var ny klubrekord og blev endda løbet i modvind. Oliver Charbert vandt stangspring med et spring på 3,40m. Endelig vandt Frankley Dadey, Oliver Charbert, Henning Elmer og Peter Andersson 1000m stafet i tiden 2.10,94 min. hvilket var ny klubrekord. Rigtig flot løbet af drengene som slog hjemmebane favoritterne fra Sparta. På 4x100m blev det til sølvmedalje i tiden 46,75 sek. til holdet Frankley Dadey, Oliver Charbert, Thomas Holm og Peter Andersson. Tiden var ny klubrekord. Peter Andersson vandt også en sølvmedalje i længdespring med til spring på 6,23m. Christoffer Holm vandt bronze i hammerkast med et kast på 44,34m samt i kugle med 13,09m. Endvidere blev Christoffer nr. 4 i diskoskast med 44,09m hvilket var ny PR.

Hos de 14-15 årige piger vandt Anna Lange en sølvmedalje på 300m hæk i den meget flotte tid 46,28 sek. hvilket var ny klubrekord. I længdespring blev Anna nr. 3 med et spring på 5,20m hvilket også var ny klubrekord. Anna var også med på 1000m stafet holdet sammen med Maria Kjeldsen, Signe Romer og Lise Hansen og de vandt en flot bronze medalje i tiden 2.26,78 min. Flot af pigerne efter at de havde kikset deres 4x100m stafet. Af andre flotte resultater skal også nævnes Signe Romers 4. plads på 100m i tiden 13,16 sek.

Hos de 16-17 årige drenge blev Sebastian Romer dansk mester på 400m hæk i tiden 55,76 sek. hvilket også var ny klubrekord. Kenneth Pedersen vandt højdespring med 1,92m efter en meget spændende konkurrence, hvor Kenneth også havde et par rigtig gode forsøg på klubrekord højden 1,94m. Af andre gode resultater skal nævnes Steffen Sjørslevs 4. plads i spydkast med 48,71m hvilket var ny klubrekord samt hans 4. plads i kuglestød med 12,82m hvilket var ny PR. Endelig fik Asger Østerby en 4. plads i længdespring med 6,07m, hvilket også var ny PR.

Hos de 16-17 årige piger vandt Sofie Revall en bronze medalje i trespring med et spring på 9,83m. Anne Søgaard vandt ligeledes bronze i hammerkast med et kast på 45,92m samt opnåede en 4. plads i vægtkast med 13,23m hvilket var ny PR.

I aldersklassen for de 18-19 årige piger havde Greve Amalie Lange med, og hun havde en rigtig god weekend. Amalie blev således dansk mester i hammerkast med et kast på 48,25m, samt i vægtkast hvor hun kastede imponerede 16.89m i det meget dårlige vejr. Rigtig flot af Amalie.

Alt i alt en rigtig god weekend for Greve Atletiks atleter, og det lovet godt for den kommende DTU finale i Aalborg, hvor vi jo har hele 3 hold med.