text
Greve Atletik har efter udendørssæsonen fået et par nye atleter. 2 af dem er Frida Laursen og Daniel Nielsen, og de var til første indendørsstævne i Greve trøjen i Gøteborg i Sverige, og de gjorde en rigtig god figur.
Frida løb 60m hæk og i indledende løb hun 9,65 sek. og blev nr. 2 i sit heat, og gik i finalen med tredje bedste tid. I 60 m hæk finalen gik det endnu bedre. Hun kom i mål som nr..2 i den flotte tid 9,56 sek. og det var kun 1/1000 fra vinderen, så det var lidt surt, men en flot præstation for Frida. Frida løb også 200m, og her løb hun 28.18 sek.En fin tid som placerede hende som nr. 9 ud af ca 40 løbere.
Stævnet var lørdag og søndag og om søndagen sprang hun længde. Hendes bedste var 4.80 m. Det var hendes bedste resultat indendørs,og nr..5 ud af 36 springere. Frida løb om søndagen også 60m. Hun vandt sit indledende heat I tiden 8,43 sek. Det blev lidt bedre i finalen med 8.40 sek.og ny pr.
Daniel løb indlende 60m lørdag morgen og vandt det i tiden 7,35 sek. tæt på dansk rekord. I finalen pressede han sit så yderligere ned på tiden 7.31 sek. som også var ny Dansk rekord for D14. Flot af Daniel , som selvfølgelig også var meget glad for resultatet. Daniel sprang også længde om lørdagen. Her blev det til 5,96 m. Om søndagen sprang Daniel 3-spring. Her vandt han konkurrencen med 11,95 m, og i det hele taget en fin serie. Hans sidste øvelse var 200m. Den vandt han også med tiden 24,14 sek. og selvom han havde lidt svært i andet sving, så var det alligevel ny indendørs pr.
Alt I alt en super god weekend for Greve atletiks 2 nye atleter, og vi glæder os til at følge den fremover.