text
Vi havde 7 deltagere til stævne i Veksø i Sverige i den forgangne weekend. Første mand i ilden var Kasper Andersson som allerede om fredagen løb 200m for mænd senior, og det gjorde Kasper rigtig godt. Kasper vandt D heatet i tiden 21.77 sek., hvilket er den næsthurtigste tid i Danmark i år, og det stiller Kasper godt til at blive udtaget til Nordenkampen.

Daniel Nielsen deltog i 3 øvelser i weekenden i P15 gruppen. Han løb om lørdagen 60m. I indledende løb han sig i finalen med tiden 7.49 sek. og finalen vandt han så i tiden 7.45 sek.
Om søndagen gik det også rigtig godt. Her satte han hele 2 personligerekorder som også var klubrekorder. Daniel vandt længdespring med et spring på 6.31 m, som var klubrekord med 18 cm. Derefter så løb han en rigtig hurtig 200m i tiden 23.65 sek., som var klubrekord med 1/10. Flot af Daniel.

Så havde vi 5 atleter, som løb 60 m. Vores eneste kvindlige deltager var Ida Boe Rasmussen. Hun løb et fornuftigt indlendende heat i tiden 7.81 sek., hvilket rakte til en B-finale, som Ida valgte ikke at løbe, da hun skulle være klar til SPRINT'N'JUMP i Aarhus om tirsdagen. Hos mændene løb Peter Andersson først i 3 heat. Han fik ikke det bedste løb, men løb sig alligevel i B-finalen med tiden 7.07 sek. I 4. heat løb Christian Andersson. Han løb lidt hurtigere 7.05 sek, og også i B-finalen. I 6. heat havde vi så 2 atleter Frankly Dadey, som løb 7.08 sek. kun 1/100 langsommere end Peter, men årsbedste. Tobias fik ikke den bedste start, og det kunne ses på tiden som blev 7.25 sek. I B-finalen gik det langt bedre for både Peter og Christian og denne gang med omvendte roller. Peter løb hurtigst med tiden 6.97 sek., mens Christian lige præcis ikke kom under den 7 sek. med tiden 7.00 sek. men det var ny PR til Christian, så flotte løb af både Peter og Christian. Frankly valgte ikke at løbe B-finalen. Tobias skulle efter 60m støde kuglestød. Det gjorde han med en fornuftig konkurrence og det længste stød blev 12.28 m.

Alt i alt var det en god weekend for Greve atletiks atleter.