text
Her et par dage efter DMU så har man haft til tid til at reflektere over stævnet, som vi afholdte i weekenden og konklusionen er stadig den samme. Det var en fantastisk weekennd, hvor Greve Atletik leverede et fantastisk stævne på alle parametre. Vi har fået rigtig mange tilkendegivelser under stævnet og efter stævnet, om at dette DMU, det havde vi styr på, og at atleter, trænere og tilskuere virkelig har nydt at være til stævne i Greve. Det er klart, at vejret har en stor betydning for afviklingen af stævnet, og det var med os i weekenden, men alle de mennesker, som fik det til at fungere op til stævnet, under stævnet og efter stævnet. Det var en fornøjelse at være en del af.
 
Det skal lyde en stor tak til DM udvalget bestående af Morten, Jane, Inge og Knud for deres stor arbejde i månederne op til stævnet, og til "sponsorudvalget", som på trods af lidt hårde odds, alligevel fik en hel del ind, som sparede os for en del udgifter og skaffede klubben nogle ekstra indtægter. Alle de frivillige der hjalp i ugerne op til stævnet med diverse opgaver, som skulle løses, og alle som hjalp i dagene op til stævnet, med opsætning af telte, rydning af ukrudt, afretning af sandgrav m.m, Det var virkelig en stor hjælp. Samtidig skal der lyde en stor tak til alle dem som hjalp, som dommere og hjælpere under hele stævnet, her fra klubben og fra de andre klubber, samt Bo fra Dansk Atletik, det havde ikke fungerede så godt, som det gjorde, uden jer.
 
Jeg er som formand for Greve Atletik meget stolt over, at vi kunne afholde DMU med alle de opgaver der er før, under og efter stævnet, og med så stor succes. 
Tak for en god weekend. Tak for et godt stævne og mange tak for den hjælp, som I alle ydede. 
 
Thomas Andersson formand for Greve Atletik