text

At være ungdom i Greve Atletik

 

HØJERE, HURTIGERE, LÆNGERE

- Men det skal også være SJOVT!!

 

billed_til_ungdomssiden

Atletik er en sportsgren, hvor piger og drenge træner sammen. Der er mange forskellige discipliner at prøve kræfter med som fx.·løb, hækkeløb, længdespring, højdespring, kuglestød samt spydkast. Så det er aldrig kedeligt at gå til atletik.··

·

Vi træner flere gange om ugen - hele året rundt:

Træningen foregår som øvelser, leg og spil. Om sommeren træner vi udenfor på Greve Stadion, hvor der er mulighed for at prøve alle atlerikkens spændende discipliner. Om vinteren træner vi indendørs på Gersagerskolen og i Greve Idrætscenter Hal 3, hvor vi træner teknik og holder os i form til sommerens strabadser.

·

Det sjoveste er stæverne og alle kan være med:

For mange børn er stævnerne d allersjoveste del af atletikken. Det er her man rigtig opdager, at det går fremad, og kan se resultater af træningen. Der er mulighed for at konkurerer både individuelt og i hold. Det er vores erfaring, at begge dele som regel er lige vigtige. Stævnerne er fordelt henover året, tilmelding foregår om sommeren ved ophæng på opslagstavlen i klubhuset og om vinteren udleveres blanketterne af trænerne. Det vil typisk være et par uger før selve stævnet og tilmelding foregår altid i samråd med trænerne, da vi i klubben kun anbefaler at må stille op i max. 3 discipliner.

·

Kammeratskab:

Mange får venskaber for livet ved at gå til atletik. Kammeratskabet styrkes ved den fælles træning. Derudover er der også plads til snak om stævner og andre aktiviteter udenfor træningen.

·

Vi har mange traditioner og tid til hygge og fest:

Vi markerer altid afslutningen på året med en præmiefest, hvor forældre, bedsteforældre, søskende, kærester og venner er velkommen. Til festen uddeler vi pointnåle fra årets pointstævner. Og medlemmerne får en statistik med årets resultater samt klubrekorder og billeder fra sæsonen. Præmiefesten ligger altid sidste fredag i januar.

Vi har også en årlig hyttetur med·træning, leg og spil. Vi tager afsted om fredagen og kommer hjem igen om søndagen. Det koster ca. 200 kr. at være med, og om fredagen er forældre inviteret til fællesspisning når de alligevel har afleveret børnene.

·

Hvad er der brug for til en start:

Det kræver ikke meget udstyr at starte til atletik. Det eneste der er brug for er et par gummisko og noget træningstøj. Fx. en t-shirt, et par shorts og eventuelt en trænings-/joggingdragt.

·

Hvad koster det:

Det koster 250 kr. i kvartalet at være ungdomsmedlem i Greve Atletik. Hertil kommer betaling for deltagelse i medaljestævner.

·

Forventninger til forældrerne:

Er dit barn mellem 4-7 år, forventes det at du som forældre bliver til træningen. Her kan du evt. give en hjælpende hånd med, ifølge aftale med trænerne.

For at vores børn får så optimale forhold som muligt, er det vigtigt at du som forældre deltager aktivt. Dette kan fx. være som hjælpedommer ved stævner, hvor man holder målebåndet, river i sandet ved længdespring eller tager tid med stopuret. Det kan også være at bidrage til fælleskørsel ved stævner.

Hvis atletikken er ukendt for dig som forældre, kan det være svært at se hvor man skal hjælpe til de første gange. Du kan spørge nogle af de andre forældre som står ved siden af dig. Vi har alle været nye engang!·

·

Vil du gerne vide mere:

Der går som regel et par træningsgange inden man finder ud af om atletik er sagen. Derfor synes vi, I skal møde op til træning de næste par gange, i følge aftale med Morten Larsen, og opleve sporten på egen hånd.

Har i nogen spørgsmål, kan du snakke med trænerne, eller de øvrige forældre når i kommer.

Har du lyst til at prøve om atletik er noget for dig kontakt Ungdomstræner Morten Larsen på mobil 20903541 eller pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.