text
SKAF inde mesterskaber for ungdom i Hvidovre 18-19 januar 2003.
Piger 10 - 11 år.

Kuglestød ( 2.0 kg.)

Her havde Greve Fillippa Abild og Maria Fischer med. Filippa blev nr 14 med et stød på 4.06m. Maria kom på 3. pladsen med 6.14 m. Det var en meget tæt konkurrence hvor 28 cm skilte nr 5 og nr 1.
50 meter.
Indledende.
I Heat 1 havde vi Mette Kjær og Filippa Abild med. Filippa løb på 8,77s, hvilket lige nøjagtigt ikke rakte til en semifinale plads. Mette kom med i semifinalen med 8,68s. Maria Fischer løb i 2. heat på 8,53s og var således også videre til semifinalen.
Semifinale.
Mette og Maria var med i 2. Heat. Det lykkedes ikke for dem at komme i finalen, men Mette løb endnu hurtigere end i indledende og forbedrede sin tid til 8.63s.
Længdespring.
Mette Kjær nr. 11 med  3,14 m, Maria Fischer nr. 12 med 3.11m, Cecillie  Vestergaard nr. 17 med et spring på 2,96m og endelig Filippa Abild nr. 23 med 2,68m.
2003-Maria-kugle
Maria nr. 3 i kugle med 6,14m

Drenge 10 - 11 år.
50 meter.
Indledende.
Joakim K. Larsen løb i mål i 5. Heat på en 4. plads med tiden 8.78s. Da det var dagens hurtigste heat kom han med i semifinalen. I den løb han på 8,66s som dog ikke rakte til en finaleplads.

Lændespring.
Her var Joakim også med og 3,27m rakte til en 9. plads.

Kuglestød.
Joakim deltog yderligere i kuglstød, hvor han stødte 5,64m, der førte til en  11. plads.

Drenge 12-13 år.
50 meter.
Indlende.
Casper Olsen løb på 8.14s og Oliver Vestergaard løb på 8.10s. Begge tider var så gode at de gik videre til semifinalen.
Semifinale.
Ingen af dem kom videre, men de løb dog begge igen på pæne tider ( Oliver 8,11s, Casper 8.10s ).

Kim Heikendorf sprang 3.23m.

Kuglestød (3.0 kg.).
Oliver Vestergaard stødte sig ind på en 10. plads med et stød på 5,56m.

60m hæk.
Kim Heikendorf  kom i mål som nr. 5 i 2. heat i tiden 11,81s.

2003-Julie-Hojde
Julie nr. 2 i længde med 4,87m - samme resultat som nr. 1.
Piger 14-15 år.
Her var Julie Fischer ene om at repræsentere Greve, men det gjorde hun på fornem vis. Julie startede lørdag med 50m indledende hvor hun vandt sit heat i tiden 7,29s. I semifinalen løb hun i mål som nr. 1 i tiden 7,24s foran Sarah Ellemark fra Lillerød. I finalen var rollerne så byttet om Sarah vandt i tiden 7,23s og Julie blev nr. 3 i tiden 7.32s. I kuglestød (3.0 kg) fik Julie sølv med et stød på 9.59m. I sit første længdespringopnåede Julie sit bedste resultat med 4,87m. Der var nok til førstepladsen ind til Sarah Ellemark sprang nøjagtig den samme længde i sit aller sidste spring. Så stod de lige og man begynder at kigge på det næstbedste spring. Her havde Julie 4,77m, men desværre for hende havde Sarah et næstbedste spring på 4,79m. Julie fik altså sølv .
Drenge 14-15 år.
50m indledende gik både Morten Kjær og Søren Pedersen videre til semifinalerne med henholdsvis 6,83s og 6,80s. I semifinalen måtte Søren sige farvel med 6,88s mens Morten gik i finalen med 6,75. Morten løb en sikker bronzemedalje hjem i tiden 6,79s. Længdespring gav ikke medaljer til Greve, men Søren var tæt på med 5,41m, 4 cm fra sølv. Morten blev nr. 9 med 5.15m. Det var der til gengæld i kuglestød (4.0 kg.). Her gemte Søren sit bedste stød til finalerundens sidste og med 10,53m blev det til bronze. Aleksander Poulsen kom på en 11. plads med 7.86m. Det ville ikke rigtig lykkes for Aleksander, der har vist meget bedre takter til træning.
Drenge 16-17 år.
Nu er de ældste blevet så gamle at de ikke har det så let længere. De skal nu springe fra planke og de har skiftet badebolden ud med en rigtig kugle på 5.0 kg. I 50m indledende løb Benjamin Berner på 6.83s og Kim Teilmann løb på 6,71s. Kim gik vídere til finalen, Benjamin var en sølle hundrede del fra at komme med. I finalen blev det til bronze til Kim med 6,71s. Det må siges at han løber rimeligt konstant. Stangspring var næste øvelse. Der var 2 deltagere, Greves urutinerede Benjamin Berner mod rutinerede Mike Espiritu fra AAC. Inden dagens spring var Benjamins pr på 2,20m. Han startede derfor på 1,80m, hvilket viste sig at være alt for lavt. Benjamin klarede højderne fra 1,80m til og med 2,60m i første forsøg. 2,70m og 2,80m blev også klaret ind til han med 3 nedrivninger på 2,90m var ude af konkurrencen. Så var det Mikes tur. Han havde valgt at starte på en sikker højde ( 3.0m). Der gik imidlertid ikke. Han rev ned i alle tre forsøg. Guldet var dermed Benjamins, flot klaret Benjamin. Kim var med i længdespring. Han blev nr. 3 med 5,67m, pr fra planke. I højdespring fik Benjamin Berner bronze med 1,60m, pr igen. Jannic blev nr. 5 med 1,45m. Jannic var også med i kuglestød (5.0 kg.). Jannic blev nr. 6 med 9.01m. Det var tydeligt at kuglen var tungere end dem Jannic stødte med sidste år, de længste stød var blandt de første. Jannic var også hæmmet af et noget svækket udsyn. Kim fik en 4 plads i 60m hæk med 8.35s. Søndagens allersidste diciplin var trespring. Her var Kim favorit og han levede da også op til forventningerne. Guld til Kim med 11,81m (pr fra planke).