text

Danske mesterskaber til Maria Basbøll og Kim Teilmann

Ved de fornyeligt afholdte danske mesterskaber i indendørs atletik fik Maria Basbøll guld på 800 m. Hun vandt suverænt 800 m i sin aldersgruppe piger-15 år. Maria løb i ny personlig rekord på 2.27,53 sek. i et løb, hvor hun førte fra start til slut, og sejren aldrig var i fare. Maria deltog også på 400 m i seniorgruppen. Her løb hun igen et flot løb, men et uheld fratog hende her en medajle.

Kim Teilmann sprang det andet danske mesterskab hjem i længde i gruppen drenge-19 år. Kim satte pr. med et spring på 6,32 m, og var ligesom Maria suveræn i hans gruppe.

Kim havde i det hele taget en travl og god weekend, da han også satte pr. i 60 m, 200 m og samtidig var med på 4x200m holdet drenge-19 sammen med Morten Kjær, Søren Pedersen og Christoffer Rasmussen, som satte ny klubrekord og løb en bronzemedalje hjem. Til sidst deltog han også på 4x200 m for seniorer, hvor han sammen med Morten Kjær, Marc Lorentzen og Thomas Andersson fik en 4. plads i en tid, som var et halv sekund hurtigere end den gamle klubrekord.

Julie Fischer er heldigvis efter en længerevarende skade kommet i gang igen. Det gjorde hun med sølv på 200m, sølv i kugle og en bronze på 60 m, hvilket er et perfekt udgangspunkt til den kommende udendørssæson, og som forhåbentlig giver mod på mere. Samtidig deltog Julie, sammen med Julie Sørensen, Emilie Straasø og Maria Basbøll på 4x200 m for piger 17, og her blev det efter et meget tæt løb til ny klubrekord og en sølvmedalje til pigerne.

Af andre resultater skal nævnes Morten Kjærs pr. på 60 m på 7,63 sek. Christoffer Rasmussens pr. i 3-spring med 11,08 m, hans pr. i 200 m på 27,47 sek. og hans kugle på 9,43 m. Søren Pedersen ville ikke stå tilbage på 60 og løb også i ny pr. med tiden 7,76 sek. Samtidig stødte han kuglen ud på 11,12 m. Emilie Straasø og Nicolaj Torstensen var med for første gang til de danske mesterskaber, og det blev henholdsvis til 8,98 sek. på 60 m for Emilie og 8,73 m i kugle for Nicolaj i kugle. Hos Seniorerne deltog Marc Lorentzen og Thomas Andersson. Marc løb 7,32 sek. på 60 m og gik i finalen, hvor han løb 7,34 sek. og på 200 m løb Marc 23,59 sek. Vi havde håbet på lidt hurtigere tider, men på dagen var formen desværre ikke bedre. Det samme gjaldt for formanden. Thomas stillede op på 60m, og løb 7,83 sek., hvilket var lidt langsommere end forventet, men også langsommere end de unge drenge tider. Hermed er der måske lagt op til et generationsskifte på 4x100m stafetholdet på vores DT-hold i år. Dog lover formanden, at det ikke bliver uden kamp.

Alt i alt var det et rigtig godt mesterskab for Greve Atletik, som lover godt for udendørssæsonen. Da klubben samtidig har styrket sig med en ny seniortræner Jørgen Trost her fra starten af marts måned, som helt sikkert vil være med til at hæve niveauet for de eliteaktive blandt Greve Atletiks ungdommer og seniorer, ja så bliver det en spændende sæson for Greve Atletiks aktive i nærmeste fremtid.