text
Så er det igen den tid på året, hvor vi har brug for din hjælp ved Parkeringen til Operaen i Hedeland, så sæt gerne x i kalenderen.
Det drejer sig om dagene:
Fredag den 9. August, 
Fredag den 16. August  
Lørdag den 17. August.  
Du er selvfølgelig velkommen til at hjælpe alle 3 dage, men een dag vil også være en stor hjælp. Vi skal stille 14-16 personer som hjælpere hver af de 3 dage, der er opera i Hedeland. Opgaven er at guide gæsternes biler på plads på 2 parkeringspladser, samt hjælpe med at guide dem ud igen, når operaen er slut.  Under operaen vil vi spise mad, som klubben selvfølgelig sørge for, samt sørge for at der er ro på parkeringspladsen. Der vil også være rig mulighed for at opleve selve operaen. Årets forestilling er ”Carmen”.
Vi skal mødes ca. kl. 16.45 ude i Hedeland (endelig mødetidspunkt kommer senere). Kan du ikke nå det til 16.45, så meld dig endelig til alligevel med din mulige mødetid, da nogen godt kan møde lidt senere. Vi er færdige omkring kl. 23.45.  Klubben tjener vigtige penge til gavn for ungdommen for denne opgave, så vi sætter stor pris på du/I afser tid til at hjælpe.  Uanset om du ikke har prøvet det før, håber vi meget på, du vil og kan hjælpe. Der vil være erfarne folk til at hjælpe i gang. – og du må selvfølgelig meget gerne tage din nabo med.
Tilbagemelding om hvilke dage du kan hjælpe - gerne hurtigst muligt, så der kan være styr på det inden sommerferien til:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.;
Samtidig minder jeg lige om, at vi jo også har Danske Ungdomsmesterskaber i Atletik på programmet her i Greve.Det drejer sig om weekenden 24-25 august, samt opgaver, der skal løses fredag den 23. – Mere herom senere – men sæt allerede nu x i kalenderen – vi får brug for rigtig mange hænder til rigtig mange forskellige opgaver–. På forhånd tak for din hjælp.
PS: Kan du ikke være med ude på Hedeland, men er frisk på at smøre sandwichs til vagterne, så er din hjælp også meget velkommen. Gi’ gerne et praj også til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.;   
De bedste hilsner fra Jane Gustavsen, Greve Atletik