text
Ida Boe Rasmussen blev i sidste uge til EYOF, som er European Youth Olympic Festival, der afholdes den 20-27. juli i Baku, Aserbajdsjan. Ida jagtede et krav på 14:00 sek. på 100m hæk og var utrolig tæt på at klare kravet flere gange, men endte med kun at være sølle 2/100 fra kravet. Heldigvis valgte Dansk Atletik forbund alligevel at udtage Ida, som helt sikkert har farten til at løbe under de 14 sek. Ida har løbet flere hækkeløb i år, hvor hun har løbet meget hurtigt men desværre ramt en hæk eller to i den afsluttende fase, og alligevel løb hun tider meget tæt på kravet! Nu er hun heldigvis udtaget, og det bliver spændende at følge Ida til hendes første internationale mesterskab.
 
Peter Andersson er blevet udtaget til U23 EM i Gävle i Sverige. U23 EM foregår fra den 11.-14. juli. Peter er udtaget, som en del af 4x100m holdet. Peter blev udtaget, fordi han igen i år har løbet under 11 sek. på 100 m. Peter har i år løbet 10:90 sek. 2 gange og sidste gang var i weekenden til VU Spelen og det var endda i en let modvind og med medvind kunne det have været endnu bedre. Peter er en af 6 personer, som er udtaget til 4x100m holdet, og så må vi se, om Peter får lov at løbe i Sverige. Det tror og håber vi selvfølgelig rigtig meget på, og da Peter før har deltaget i EM, så håber vi hans erfaring får ham med på holdet. Peter var også sidste år med i satsningen på at stille et senior 4x100m stafethold til EM.
 
Der skal fra klubben lyde et stort tillykke med udtagelserne, og vi glæder os til at følge begge atleter til disse mesterskaber.