text
Greve Atletik deltog i denne weekend til DM senior i Esbjerg med 2 deltagere. Brødrene Peter og Tobias Andersson deltog begge i 100m, 200m og længdespring. 
Desværre var tiderne præget af en kraftig modvind i både 100m og 200m. Lørdag løb drengene 100m, og begge løb nogle flotte løb. Peter Andersson løb sig i finalen med en tid på 11.10 sek, mens Tobias, som deltager i sit første DM senior løb fine 11,58 sek, og blev en flot nr 3 i sit heat, men gik ikke i finalen, men sluttede som en flot nr. 11. I finalen var der lagt op til et spændende løb, og det blev det. I en modvind på -2,7 løb Peter igen et godt løb, og med tiden 11,15 sek blev Peter nr 5, og han var kun 15 hundrededele fra vinderen og sølle 6 hundrededele fra en bronce. 
I dag søndag løb Peter og Tobias så 200m, og her var de også godt løbende. Peter løb sig igen i finalen med årsbedste 22,28 sek., men valgte ikke at løbe den, da den næsten lå samtidig med længdespring. Tobias løb igen et rigtig flot løb, og løb især en super første 100m i kurven. Tobias blev nr 2 i heatet med tiden 22,95 sek. og endte lige uden for finalen på en imponerende 10. plads. Sidst på dagen sprang drengene længde, og her var især Peter lidt uheldig, og fik det ikke rigtig til at passe og endte på den uhelidige 9. plads, som lige akkurat var uden for finalen, med spring på 6,57 m. Ærgerligt, da Peter havde mere i sig, men ikke helt kunne få tilløbet til at passe.Tobias havde et langt overtrådt spring. Herefter sprang han fine 6,33m 2 gange.
Ialt i alt var det et godt DM for de 2 brødre, og vi håber på, at få flere med til næste år. Da ferie, skader og Baku forhindrede 5 af vores aktive i at deltage i år, men det lover godt fremadrettet, og vi glæder os til at vi skal afholde DMU på Greve Stadion den 24, og 25 august.