text
4 af Greve Atletiks atleter er udtaget til DAF's landsholdsstafetsatsning, hvor Landstræneren i Sprint har udtaget atleter i grupperne U18, U20, U23 og senior til både dame- og herrehold.
 
Greve Atletik har fået udtaget Ida Boe Rasmussen i gruppen U18 på 4x100m holdet. U20 gruppen blev Tobias Andersson og Frederik Andersson udtaget på 4x100m holdet, og i U23 gruppen og senior, så er Peter Andersson udtaget også på 4x100m holdet. Tobias er samtidig udtaget til 4x400m holdet. Første samlig er er her i weekenden, hvor alle atleter som er udtaget, skal mødes og høre om denne nye satsning, og også skal have nogle træninger sammen. Klubben glæder sig over udtagelsen, og vi håber på, at de 4 atleter får nogle gode oplevelser til internationale stævner og mesterskaber i løbet af 2020. 
 
Stort tillykke til de 4 atleter. 3 af atleterne er på nedenstående billedet, hvor de 4 fætre Kasper, Peter, Frederik og Tobias sammen, da de satte Dansk rekord på 4x100m for 22 års gruppen. At 4 fætre sætter en dansk rekord på en stafet tror jeg aldrig er sket før, og det vidner om, at vi har fantastiske atleter i Greve. 
 
Fætter stafet 3