text
DM senior bliver i år afholdt på Østerbro Stadion og på dag 1, så havde vi 4 deltagere i kamp. 
 
Louise Høkilde var den første i aktion. Hun løb 400m og skulle løbe helt ud på bane 8. Louise lagde rigtig godt fra land og løb en rigtig god 400m, og selv om hun gik lidt ned til sidst, så kampede hun sig i mål til hendes næstbedste tid nogensinde. Tiden blev flotte 61,04 sek. var et årsbedste på næsten 1,5 sek. Så det kunne Louise være godt tilfreds med.
 
Jasmin Boe Rasmussen var næste i kamp, og hun stillede op i spydkast. Hun lagde flot ud med et årsbedste kast på 34,36 m, som også blev hendes bedste kast i dag. Flot af Jasmin, som ikke har fået trænet så meget, da hun er ved at forbereder sig på en tur med Søværnet, og derfor er meget i Jylland. Så 34,36 m ikke lang fra PR er rigtig udemærket af Jasmin. 
 
De sidste 2 Greve atleter i aktion var Peter Andersson og Frankly Dadey, som skulle løbe 100m. Peter løb et fint indledende løb, hvor han blev nr. 3 i årsbedste tid på 10,77 sek. og da kun de 2 bedste fra hver heat gik i finalen plus de 2 bedste tider, så måtte Peter vente på de næste 2 heat for at finde ud af, om han gik i finalen. Det gjorde han lige præcis på 8. bedste tid. Frankly løb også et godt løb i tiden 11,17 sek. Han havde håbet på en lidt hurtigere tid, da formen har været rigtig god og han har været godt løbende, men det blev desværre ikke lige i dag. Men en tid under de 11 sek. ligger og lurer fra Franly side i nær fremtid.I finalen var der først en tyvstart, men da starten først gik, så var Peter rigtig godt med, og han løb et rigtig flot løb og i et meget tæt løb blev Peter flot nr. 4 med tiden 10.61 sek. Kun 1/100 fra bronze og kun 1/100 fra PR.
 
Alt i alt var det en fantastisk dag for Greve atleterne, og vi glæder os til i morgen, hvor både Louise og Peter skal i kamp igen på 200m. Det skal Tobias Andersson og Kasper Andersson også løbe i morgen, mens Ida Boe Rasmussen skal springe længde. Så i morgen bliver også en meget spændened dag for Greves atletiks aktive.