text
Også 2. dagen til DM senior blev det en rigtig god dag for Greves atleter, og endda med en medalje til Ida Boe Rasmussen i længdespring. Ida konkurrence startede ellers ikke helt efter planen med et kikset 1. forsøg på lige under 5m. 2. og 3. forsøg var lidt bedre med 5.45 m, efterfuldt af 5.51 m. Ida var så i finalen men havde ikke rigtig fået tilløbet til at stemme ordentlig. Ida ramte heller ikke planken i 4. og 5. forsøg, men ødede alligevel til 5.59 m og lå nu nr. 3 kun 6 cm fra sølv. Så der var lang mere i Ida, og det viste hun heldigvis i sidste forsøg. Hvor hun endelig fik et fornuftigt planketræf, og så svævede Ida ud på rigtig flotte 5.90 m. Ny PR og en flot sølvmedalje, som er Ida første senior medalje. Stort tillykke til Ida for denne fremragende præstation.
 
Ellers stod den på 200m løb. Louise Høkilde Wassmann løb først, og hun løb en fornuftig 200m på 27.44 sek. i 1,3 modvind. Derefter skulle 3 x Andersson løbe 200m. Tobias, Peter og Kasper. Først Tobias, som løb en rigtig flot 200m, og satte ny PR med 22.78 sek. endda også i modvind. 0,9 og blev nr. 5 i sit heat, og endte samlet som nr. 10. I heat 2 løb Peter og Kasper imod hinanden, og her fulgte Peter sin gode 100m fra førstedagen op med at gå i finalen med en tid på 21.92 sek. kun 2/100 fra han PR. Kasper løb i samme heat, men kunne desværre ikke rigtig få det til at fungere i dag og løb 22.71 sek., som er et godt stykke fra PR. Kasper endte lige uden for finalen som nr. 9, men en diskvalifikation af en anden løber, sendte så Kasper først i finalen, for at blive annuleret igen, så Kasper desværre alligevel ikke skulle løbe finale. 
 
Peter var dermed den eneste i finalen, og her løb han endnu et flot løb og endte som nr. 6 samlet i tiden 22.02 sek. 
 
Alt i alt var det et fremragende DM for Greves atleter, med en sølvmedalje og flere rigtig gode PR eller årsbedste. Så vi kan godt være rigtig stolte af vores atleter, som virkelig har vist Greve Atletik frem i denne weekend. Endnu engang et stort tillykke til Ida med DM sølv i længde. 
Ida DM senior 2020