text
Det blev endnu en rigtig god dag for vores Greve atleter på dag 2 til De Danske Mesterskaber for 14-15 årige i Hvidovre.

Greve startede ud med at få en guld og en bronze medalje i hammerkast, da Frederik Degn Pedersen vandt guld med en ny personlig rekord med et kast på 51.24 m. Emil Degn Pedersen kastede 42.02 m og vandt bronzen. Flot af de 2 brødre, som på dette tidspunkt havde taget 3 medaljer hver.

Der skulle så løbes 200m og her havde vi 4 deltagere med. Hos pigerne løb Viola Jensen i første heat og her løb hun i lidt modvind tæt på personlig rekord med en tid på 30.27 sek. Mathilde Sofie Olesen løb i andet heat. Hun satte en flot personlig rekort med tiden 29.18 sek også i let modvind. Solvej Møller var sidste pige som løb, og hun løb i tiden 27.21 sek. og endte på en fin samlet 8. plads. Hos drengene havde vi Christian Andersson med, og han skulel forsøge at tage lidt revance efter første dagen, som ikke helt gik som forventet, og det gjorde Christian i den grad. Christian løb 200m i tiden 24.04 sek. og fik en flot 3 plads. Christian forsatte så direkte efter 200m til spydkast, som han bla. skulle kaste med Frederik og Emil, og her var Christian og Frederik flyvende. Efter de 3 indledende runder, så lå Christian nr. 2 med ny pr på 41.21 m. Emil havde også sat pr med 34.03 m, men kom desværre ikke i finalen. Det gjorde Frederik, og i finalekastene, så overhælede Frederik med et kast på 42,24 m Christian,, og lå nu til bronze, da en anden konkurrent også havde kastet længere end Frederik og Christian. Den stilling holdt indtil de sidste kast, så skubbede en ny konkurrent Frederik ned på 4 pladsen og Christian ned på 5 pladsen. Christian manglede sit sidste kast, og man må sige den *sad lige i skabet*, for Christian fik kastet fantastiske 48.38 m, og gik dermed hen og vandt guld. Super flot af Christian.

Frida Revall løb 800m, og det gjorde hun i tiden 2.43.63 min, som var hendes indtil nu bedste tid i år. Flot løbet af Frida, som var godt med indtil 550m, men så manglede der lidt til sidst. Det skal nok komme en en god vintertræning. Frida var også med på pigernes 1000m stafet, som var sidste øvelse. Her løb Viola 100m. Hun skiftede til Mathilde, som løb en 200m. Så var det Fridas tur med en 300m, og tilsidst løb Solvej en 400m, som så i alt udgør en 1000m stafet. Pigerne løb nogle flotte ture, og endte på en 5 plads med tiden 2.34.15 min.

Alt i alt et rigtig flot DM af vores Greve atleter, som kom hjem med 12 medaljer, hvoraf 4 var af guld, 2 sølv, og 6 bronze. Hertil kommer en hav af klubrekorder, personlige rekorder og årsbedste resultater. Så vi kan godt være stolte af vores atleter.