text
Hej alle
 
Håber det går godt i derhjemme uden Corona og anden sygdom. Det er en mærkelig tid, vi lever i for tiden med restriktioner og diverse ændringer på arbejdet, derhjemme og i sporten. 
 
Vi tror desværre ikke helt på miraklet sker og Corona næsten forsvinder til sidst i januar, hvor vi normalt afholder præmiefest. Så derfor vil præmiefesten ikke blive afholdt, som den plejer. Vi er i gang med at finde ud af, hvordan vi kan afholde noget, og det vil I høre nærmere om i starten af det nye år. Vi har nogle tanker om, hvordan vi kan gøre det, men har nogen af jer en god ide, så kontakt endelig en i bestyrelsen eller undertegnede på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Pt er vi også i gang med at lave lidt ændringer i klubhuset. Vi har blandt andet fået ryddet op og lige nu får vi det malet indvendigt over 3 etaper.. Etape 1 er overstået, og i morgen fredag den 4. december tager vi etape 2. Det betyder at i morgen fredag den 4. december, så vil det kke være muligt at træne vægt i klubhuset. Lørdag kan der trænes igen. 
 
Næste weekend den fra den 11.-13. december vil vi så starte på etape 3, og her skal man nok forvente at klubhuset en del af klubhuset er lukket for træning i hele weekenden.  
 
Jeg håber, at I alle får en god jule måned.