text

Hej alle

Med de nyeste restriktioner fra regeringen, så har Greve Atletik valgt at aflyse træningen indendørs på Arenaskolen allerede fra i dag for holdet fra 10-14 år. Det betyder at fra i morgen onsdag den 9. december, så vil der ikke være træning på Arenaskolen før i det nye år. Indendørstræningen på Arenaskolen starter så efter planen op igen tirsdag den 5. januar, hvis ellers smittetallene tillader det. Vi skal nok melde ud i starten af det nye år.

Løbetræningen mandag, torsdag og lørdag på stadion vil fortsætte, som den gør nu. Dog med den ændring, at vi måske bliver nødt til at splitte os op i flere træningsgrupper, da vi jo ikke må være over 10 personer i hver gruppe træningsgruppe. Grupperne laver vi på stadion, når vi se, hvem og hvor mange vi kommer.

Træning i klubhuset er ikke tilladt, men kan komme på tale for vores talent og elitegruppe, når det er afklaret med kommunen og DAF. Det betyder, at når man møder på stadion, så må man godt sætte sin taske ind i klubhuset, og gå ud og vente ude i gården eller ude i laden, som vi åbner, indtil opvarmningen påbegynder. Da vi kun må være 10 personer i hver træningsgruppe, så må der kun opholde sig 10 personer i gården og 10 personer i laden. Skulle det blive nødvendigt, så laver vi flere træningsgruppe. Når man er færdig med træning på stadion, så skal man ikke opholde sig for længe ved klubhuset, men forlade stadion, så de andre træningsgrupper kan komme til. Lige nu træner vi på 2 træningstidspunkter mandag og torsdag kl. 17 og 17:30. Det kan godt være, at det ændrer sig, men så giver vi besked herom.

Trænerne og bestyrelsen