text

Hej alle

Efter tro tjeneste meddelte Kai på vores sidste generalforsamling, at han vil stoppe som kasserer på næste generalforsamling. Selvom der er lidt tid endnu til generalforsamlingen, vil vi meget gerne høre, hvis der er nogen som kunne være interesseret i at overtage Kai’s kasserer tjans, da vi ikke i bestyrelsen har nogen, som lige kan overtage posten. Er man interesseret i kassererjobbet, men måske ikke så meget i bestyrelsesarbejdet, så kan vi nok også finde en løsning på dette. Kontakt undertegnede på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller tag fat i mig eller en af de andre bestyrelsesmedlemmer, så vi kan fortælle jer om kassererposten. Vi vil selvfølgelig sige et stort tak til Kai, når vi forhåbentlig i den nye år, igen må afholde en generalforsamling.

Der er sket lidt ændringer i træningen pga. de sidste udmeldinger fra myndighederne. Vores løberhold træner nu mandag og torsdag fra kl. 16.45 i stedet for kl. 17:00. De andre træner stadig fra kl. 17.30, men måske flytter vi også de for res træning til kl. 17.45, så holdene går lidt mere fri af hinanden. Gør vi det melder vi det ud her sidst på ugen til alle de aktive, som træner her. Derudover er klubhuset lukket for alt vægttræning for ALLE, på nær vores eliteaktive, som går ind under DIF og DAF betegnelse for professionel idræt. DET ER VIGTIGT, at alle respekterer dette, og ikke træner alligevel i klubhuset, da vi skal lukket klubhuset helt, hvis det ikke overholdes. Samtidig er det vigtigt, at vores eliteaktive overholder det skema, som vi har lavet, så de kun opholder sig max 4 personer i klubhuset, når de træner. Denne ordning gælder indtil 3. januar, hvor vi håber på, at restriktionerne bliver ophævet.

Til sidst, så må vi desværre aflyse vores årlige Juleløbet den 24. december. Det gør vi selvfølgelig for at respektere, at vi ikke forsamles for mange og i nogle nye grupper, som myndighederne jo fraråder.

Skulle det overraskende ske, og vi ikke skal melde mere ud i år, så vil jeg gerne ønske jer en rigtig god jul og et godt nytår, selvom det nok bliver lidt anderledes i år.

Formand Thomas Andersson