text
I går kom der så nye udmeldinger fra Regeringen og Sundhedmyndighederne, og det var desværre ikke så gode nyheder for os, men meget forståeligt, så forlængede de de nuværende restriktioner til og med den 7. februar. Desværre har DAF strammet mere op på, hvem de ser som proffessionelle atleter, og det betyder at kun 4 af vores atleter i Greve Atletik må træne indendørs og stille op i konkurrencer. Resten af vores atleter i vores elitegruppe, som har måtte træne indendørs, dvs. vægttræning i vores klubhus, de må desværre ikke træne derinde mere. 
 
Dette betyder, at vi må lukket klubhuset for alle andre end de 4 atleter, som er blevet godkendt, som atleter på proffessionele niveau. Man må derforr slet ikke opholde sig i klubhuset. og man må derfor stadig ikke hente ting, sætte sin taske, eller hente pigsko, m.m.i klubhuset. De 4 atleter der må træne derinde må kun være derinde, når de træner styrketræning. De må ikke opholde sig derinde, når de har pauser i intervallerne eller når de tager pigsko af og på. 
 
Vi henstiller stadig til, at man træner, men i meget små grupper max op til 5 personer, og helst de samme personer. Alle officielle træninger og træningstider er stadig aflyst indtil den 7. februar. 
 
Dog vil vi snart lægge nogle træningsøvelser ud på sociale medier, som vores atleter kan tilgå i første omgang til mellemgruppen, men alle medlemmer er selvfølgelig velkommen til at se med. Mere om dette snart.
 
Vi melder ud igen, næste gang der er nyt fra Regeringen og Sundhedmyndighederne. Sandsynligvis omkring den 7. februar. Vi håber alle har det godt og at I ikke glemmer os.