text

DM senior blev et rigtig godt stævne for Greve Atletik. På førstedagen i går lørdag var Peter, Frederik og Kasper Andersson i kamp i Randers, hvor sprint var på programmet. Alle 3 startede med at løbe 60m. Peter og Frederik løb i første indledende heat. Her løb Peter 7.00 sek., som var 1/100 fra årsbedste, og det viste sig at være nok til at kvalificere ham til finalen. Frederik gjorde det også rigtig flot. Han satte pr. med tiden 7.09 sek. lige udenfor en finaleplads. I andet heat løb Kasper, som desværre ikke fik det til at spille helt og han løb tiden 7.23 sek. Peter skulle så en time efter løbe finale. Peter løb et nyt sæsonbedste med tiden 6.98 sek., hvilket gav ham en godkendt 7. plads i finalen. Kasper og Frederik skulle så senere løbe 200m, men desværre mærkede Frederik lidt i lysken og valgte fornuftigt at trække sig fra 200m. Dermed var Kasper eneste løber på 200m fra Greve og Kasper løb et rigtig fint løb, hvor han løb 22.31 sek. og det gav ham en fin 5. plads, hvor Kasper kun var 5/100 fra en bronzemedalje.

I dag skulle Ida Boe Rasmussen så i kamp i længdespring. Ida lagde ud med 5.52 m i først forsøg. Herefter havde hun 2 overtrådte forsøg, og inden finalespringene lå Ida nr. 3, men faldt hurtigt ned på en 4. plads. Ida 4. spring lavede dog om på dette, da hun med ny indendørs pr på 5.80 m lagde sig på 2. pladsen. I 5. forsøg sprang Ida sit længste spring på 5.88 m og ny pr, som desværre ikke var nok til en guldmedalje, men det blev til en flot sølvmedalje til Ida. Rigtig flot, da dette er Idas anden sølvmedalje til et senior DM.

I alt i alt var dette et rigtig flot DM senior for vores 4 aktive, hvor Greve igen viste, at vi kan være med på højeste plan.

Ida DM senior inde 2021