text

I denne weekend blev DM senior afviklet i Odense i perfekt vejr til atletik. Greve havde 7 deltagere med, og de klarede sig ganske godt. Det bedste resultat stod Ida Boe Rasmussen for da hun vandt sølv i længdespring med et spring på 5,89m. Ida førte faktisk konkurrencen helt frem til sidste runde, hvor det desværre lykkes en af hendes modstandere at springe længere, men rigtig flot resultat af Ida. Kasper Andersson havde kvalificeret til finalen på 200m, som var stævnets sidste disciplin. Kasper løb helt op til sit bedste og hentede en flot bronze medalje med hjem til Greve i den flotte tid 21,69 sek.

Derudover leverede flere andre gode resultater. Mathias Astrup løb en fantastisk 400m, hvor han blev nr. 4, og han tangerede sin egen pr med tiden 48.68 sek. Pr. Satte TobiasAndersson på 100m og var tæt på at blive den 5 Greve atlet, som er kommet under 11 sek. på 100m. Han løb præcis 11.00 sek. Fantastisk niveau, som Greve Atletik har på 100m, og vi var også den klub, som havde flest atleter med på mændenes 100m og 200m. Hele 5 stk. På 200m hvor Kasper vandt bronze, gik Frederik Andersson også i finalen, men desværre havde han sln fod i det indlende heat, og måtte melde fra i finalen. Til gengæld så satte Frankly Dedey pr. med tiden 22.72 sek.

Alt i alt var det en rigtig god weekend for vores aktive.