text
Efter at Greve Atletik af vandt guld for hold til DM masters for herre om lørdagen, så skulle Greve Atletiks hurtige sprintere deltage i DM stafet i Aarhus om søndagen. 
 
Greve havde 2 herrehold med. Et på helholdsvis 4x100m bestående af Frankly Dadey, Peter Andersson, Frederik Andersson og Kasper Andersson, og et 4x400m hold bestående af Frederik Andersson, Kasper Andersson, Tobias Andersson og Mathias Astrup, så havde vi forventningerne om, at vi godt kunne tage nogle medaljer med hjem, men man ved også at meget kan ske og gå galt på i en stafet. 
 
Første hold i kamp var 4x100m holdet. Her skulle vi forsvarer en bronze medalje fra sidste år. Første skifte var lige ved at gå galt, Frankly kom for tæt på Peter, og så I kan se af billedeserien nedenunder, så havde Peter hånden helt oppe i hovedet på Frankly. Fantastisk re sekddet af begge, som alligevel fik skiftet. Peters og Frederiks skifte gik fint, men en tændt Kasper var lige ved at løbe fra Frederik i sidste skifte, men også her blev det et godkendt skifte, og da Greve kom ind i tiden 42,18 sek, så løb drengene sig til endnu engang en flot bronzemedalje. 
 
Forventlingerne var også høje til vores 4x400m hold. Især til at de skulle slå vores klubrekord, som de var rigtig tæt på sidste år, og hvor de endte på en 4. plads. Vi viste at Sparta og Arhus 1900, som også var de 2 hold, som vi tabte til på 4x100m stillede med rigtig stærke hold. Frederik som virkede lidt nervøs før start lagde ud med en kanon tur, og Greve Atletik skiftede først. Kasper fulgte op med en lige så stærk tur, og da han skiftede til Tobias, så det rigtig godt ud og Greve havde et overraskende forspring. Et par stærke løberer fra de andre klubber hentede ind på Tobias, som løb en god tur, og Greve førte stadig efter skiftet imellem Tobias og Mathias. Mathias som har vist god form, skulle så løbe imod 2 af Danmarks bedste 400m løbere fra Sparta og Aarhus, og han havde ikke tænkt sig at gå ned uden kamp. Han lavede et fantastisk udlæg, hvor han lagde lidt afstand igen til de andre løbere, men Mathias kunne alligevel ikke holde Danmarks bedste 400m løber fra Sparta bag sig, men han  Aarhus manden bag sig og dermed løb Greves drenge ind til en meget flot sølvmedalje, og hvad var endnu mere fantastisk, så satte drengene en ny klubrekord med hele 9 sekunder, så den nu lyder på 3.18,46 min..
 
En fantastisk weekend for vores drenge og der skal lyde et stort tillykke for den fede oplevelse, det var at se deres løb. GODT GÅET DRENGE.
4x100m4x400m
Dm stafet1Dm stafet2Dm stafet3Dm stafet4