text
Greves 14-20 årige fik mange medaljer ved SKAF Ungdom 3-4 august 2002.
Komplet resultatliste her.
Det regnede voldsomt om lørgdagen den 3. august på Tårnby stadion, så det var ikke de bedste resultater der blev opnået. Det var imidlertid noget der gjaldt for alle klubber, så det blev alligevel til en del medaljer til Greve.
Greve stillede med et stort antal atleter i forhold til de senere år. Det var:

•  Aleksander Poulsen D15: Kugle, Diskos, 100m  og Spyd.
  •  Casper Dohn           D15: 100m, Længde,  4x100m og 1000m Stafet
  •  Julie Fischer             P15: 100m, 300m,Højde, 800m, Længde og Kugle
  •  Søren Pedersen       D15 100m, 800m og Længde
  •  Kim Teilmann          D15 100m, 300m, 80m Hæk, Længde, 300m Hæk
  •  Morten Kjær           D15 100m og Længde
  •  Jannic Knudsen        D15 Diskos
  • Mark Lorentzen        D22: 200m og 400 m.
  • Brian Pedersen          D22 100m.

D15:

Kuglestød.
Aleksander nr. 5 med et stød på 7,86m.

Diskoskast.
Det ville ikke rigtig lykkes for Aleksander denne lørdag, så det blev til en 7. plads med et kast på 15.20m. Det gik bedre for Jannic selvom det ikke så for godt ud efter de 2 første kast, der ikke bleve godkendt af den udmærkede dommer. Men med et 3. kast på 18.45m kom han med i finalerunden. Jannic er en forsigtig mand, der i de 4 første forsøg ikke brugte rotationstekniken, men måske skulle han se at smide lidt af forsigtigheden. Da Jannic i 5 forsøg for første gang brugte rotationstekniken røg diskossen ud på 24.45m, hvilket sikrede ham en 4. plads. Jannic fik endda sendt diskossen meget uroligt af sted, så med det rette svæv tror jeg klart at en PR på et par meter er inden for rækkevidde. Jannic var desværre forhindret i at deltage i lørdagens hammerkast, hvor han havde haft gode muligheder for en top 3 placering.

Spyd.
Aleksander opnåede en 7. plads.

80M Hæk.
Guld til Kim.

100m.
Bronze til Kim, Morten blev nr. 4. I sit indlende heat kom Casper på en 4. plads.

300m.
Kim nr. 4.

300m Hæk.

800m.
Søren var på forhånd tippet til en pladsering mellem de 3 bedste, men han var lige kommet hjem fra ferie, så meget naturligt var formen ikke på toppen. Det blev til en 5. plads til Søren.

Længde.
Kim fik guld, Morten nr.6 (5.08), Søren nr. 7 (4.91).

Stafet.
Greve var de eneste der stillede op, så de fik guld i 4x100m og 1000m stafet. I 4x100m kiksede alle skiftene, så de løb den på de ikke imponerende 55,90, ca. 5 sekunder far deres bedste tid. I 1000m stafetten gik skiftene langt bedre.

SKAF-U-2002_Drenge_Stafet

P15

Her stillede Greve op med en én mands hær bestående af Julie Fischer. Julie deltog i 6 forskellige dicipliner, hvilket gør det svært at yde sit optimale i alt hvad men deltager i. Bl. a. måtte Julie afbryde sin højdespringsrække for at løbe 300m. Alligevel fik Julie flere gode placeringer i løbet af weekenden.

100m. nr 4,  300m Sølv, højdespring Bronze, kuglestød nr 5., længdespring Sølv ( 3 cm. fra guld ).