text

Stævnesæsonen er for alvor kommet i gang for Greves atleter her i de sidste 14 dage, og det lover godt her op til de kommende danske mesterskaber, som afholdes i det næste stykke tid.

Tobias Andersson, som i den kommende weekend skal deltage i de danske mesterskaber i mangekamp, er startet med at sætte inde pr på 60m med tiden 7.13 sek. og på 60m hæk., hvor han løb 9.26 sek. Desuden så har Tobias også sat pr i højdespring med højden 1.80 m, hvilket lover godt for den kommende weekends 7 kamp, som Tobias skal lave. Storebror Peter Andersson er også startet sæsonen rigtig fint med 2 gode 60m løb. Peter har løbet 2 gange under 7 sek., med tiderne 6.99 sek. og 6.94 sek. i hans sæsonåbning. Deres fætter Kasper Andersson er startet sæsonen med en seniorklubrekord på 200m først med en tid på 22.17 sek. i første stævne, og så senere i et løb i Oslo, her han løb meget flotte 21.84 sek. Kasper har også sat en lille pr på 60m med tiden 7.10 sek. så en fantastisk åbning på sæsonen for ham.

En måske en bedre åbning på sæsonen, har I kunne læse i nogle andre artikler på hjemmesiden. Ida Boe Rasmussen er den første Greve pige nogensinde, som har sprunget over 6 m. Hun sprang 6.06 m i hendes første indestævne. Super flot af Ida, og hun forsatte med de gode resultater og viser, at hun er i fantastisk form for tiden. Til et stævne i Randers løb hun først ny PR og ny KR på 60m med tiden 7.60 sek. Lige efter løber Ida et fantastisk 60m hække løb i tiden 8.30 sek. Her sætter hun dansk U20 rekord, og det viser sig også at være Dansk U23 rekord, og som om det ikke var vildt nok, så er det også 3. hurtigste tid i Danmark nogensinde på 60m hæk indendørs for seniorer. Det lover rigtig godt for resten af sæsonen.

Tvillingerne Emil og Frederik Degn Pedersen har også skudt deres indendørssæson i gang. Det gjorde de begge 2 ved at støde længere end klubrekorden i kuglestød for 17 årige tidligt i konkurrencen, og hvem af dem skulle så løbe af med det længste stød og den nye klubrekord. Jamen det skulle de da begge 2, da de i sidste runde begge stødte kugle ud på 14.85 m. Flot sæsonåbning af dem begge. Det bliver spændende at se, hvem der støder længst til DMU om nogle uger.