text
I denne weekend blev de danske mesterskaber indendørs afholdt i Skive og det blev det bedste mesterskab for Greve Atletik nogensinde med 4 medaljer. Det bedste resultat stod ikke overraskende Ida Boe Rasmussen for da hun blev dansk mester i længdespring. Det er første gang, at en atlet fra Greve Atletik bliver dansk senior mester indendørs. Ida vandt søndag suverænt længdespringskonkurrencen med et imponerende spring på 6,24m, hvilket samtidig var ny dansk U20 rekord. Om lørdangen havde hun vundet sølv på 60m hæk i tiden 8,44 sek., efter hun i indledende heat med tiden 8,35 sek. kun var 4 hundrededele fra hendes egen danske U20 rekord. Virkelig en god weekend for Ida. Hos mændene vandt Kasper Andersson bronze på 200m i den glimrende tid 22,02 sek. I stævnets sidste øvelse vandt fætter Andersson stafetholdet bronze i 4 x 200m. Holdet som bestod af Peter, Kasper, Tobias og Frederik, måtte kæmpe hårdt da Tobias på 3. tur i sidste sving bliver ramt af en fiberspringning, men herorisk får kæmpet sig ned og afleveret depechen til Frederik som løber sidste tur. Virkelig godt kæmpet af drengene og ærgerligt for de ligger på det tidspunkt næsten lige med de 2 foranliggende hold, så konkurrencen var helt åben. Men alt i alt en fantastisk weekend.