text
Ida medalje

På første dagen af DMU inde i Skive var 7 af Greves atleter i aktion. Vi have 3 atleter i kamp i 14-15 års gruppen. Her løb Filippa Tvistholm Jørgensen 800m. Fillipa er lige rykket op i gruppen, og hun løb en flot 800m, og det blev til en 4. plads i tiden 2.30.08 min. Sofie Skovgaard Olesen løb 60m. Da hun ikke havde været til nogle indendørsstævner i denne vinterperiode, så viste vi ikke lige, I hvilken form Sofie var, men Sofie viste,
at hun også er rigtig godt løbende. Med tiden 8.45 sek. satte Sofie en flot pr, og blev nr. 12 ikke så langt fra en finaleplads. Den sidste i 14-15 års gruppen var Cecilie Carstensen, som stødte kuglestød. Cecilie stødte kugle ud på fine 7.97 m, og blev nr. 18.

I gruppen 16-17 år havde vi 2 deltagere med i dag Mathilde Steenberg lavede hele 2 øvelser i dag. Først løb hun 400m, og det gjorde hun i ny pr. med tiden 67,51 sek. og fik en flot 5. plads. Derefter løb hun 60 m, og det gjorde hun på 8.74 sek. 60m løb Christian Andersson også, det gik lidt stærkere. Christian løb først indledende, og det gjorde han 1/100 langsommere end hans pr. med tiden 7.28 sek. og løb sig i finalen. I finalen gik det lidt hurtigere og her tangerede han sin pr med tiden 7.27 sek. og blev nr. 5.

De 2 sidste, som vi havde i kamp var også på 60 m, og her blev det til vores første medaljer. Ida Boe Rasmussen løb sig i finalen på 60m med tiden 7.62 sek. i 18-19 års gruppen, hvilket var tæt på pr, som er 7.60 sek. og Ida havde næstbedste tid ind i finalen. Næstbedst var Frederik Andersson også på 60 m. i 20-22 års gruppen. Her løb han ny årsbedste med tiden 7.10 sek. Pr satte Frederik i finalen. Her løb han en sølvmedalje hjem med den flotte tid 7.08 sek. Men lige inden, havde Ida løbet en rigtig god 60 m og selv om tiden 7.61 sek. ikke var ny pr, så var løbet og tiden, nok til at Ida var en meget flot guldmedalje vinder.

Super afslutning for vores aktive på et rigtig god første dag her til DMU. Vi glæder os til i morgen.