text

I de netop afholdte danske ungdomsmesterskaber i Hvidovre markerede vores unge atleter sig på fornem vis.

Maria Basbøll blev dansk mester på 800m for de 14-15 årige i den flotte tid 2.22.16 sek., som er meget tæt på hendes personlige rekord. Det var i et løb, hvor taktikken var at ryste de andre af fra start, og så holde hjem, og det lykkedes til fulde. Maria vandt med 8 sek. ned til nr. 2. Utroligt flot. Maria løb også 300m, og her blev det til en 2. plads.

Julie Sørensen deltog i 3 øvelser. Hun sprang 3-spring og længdespring, hvor hendes resultater gav hende to 9. pladser. Julie løb også 100m, hvor hun måtte igennem indledende, semifinale og finale alt sammen på samme dag, men det så ikke ud til at genere Julie. 13.50 sek. i indledende blev udskiftet med 13.49 sek. i semifinalen og igen 13.46 sek. i finalen. Meget stabilt, og det gav Julie en flot 3. plads.

Greve Atletiks drenge ville heldigvis også markere sig. De 16-17 årige drenge stillede op i 2 stafetter og holdet der bestående af Morten Kjær, Kim Teilmann, Søren Pedersen og Jannic Knudsen fik medalje i begge. 1000m stafetten gav en sølvmedalje, mens 4x100m staffetten gav en bronzemedalje.

Jannic og Søren kastede også hammerkast, og her overgik de både deres egen og trænernes forventning. Jannic kastede 37,29 m, og Søren kastede 34,57 meter, hvilket rakte til en 4. og en 5. plads, men resultatet for begge svarede til en forøgning af deres PR på ca.5 meter. Meget flot af begge kastere. Søren fik herudover en 4. plads i kuglestød med et stød på 11,60 m.

Kim Teilmann, som grundet en skade ikke har konkurreret så meget i år, deltog i 100m og 200m, og det viste meget lovende takter. I 100m indledende satte Kim en ny PR i tiden 11.89 sek., hvilket rakte til en finaleplads og en senere 6. plads. På 200 m forsatte de gode takter, og Kim kom i mål på en 4. plads i 24.18 sek., som også var ny personlig rekord.

Nicolai Aggersbøl, som har haft en god sæson i år, stillede op i gruppen 20-22 år på 1.500m og i 800m. 1.500m løb Nicolai lidt langsommere end sin personlige rekord, men han tog revanche på 800m. Nicolais 800 m er i løbet af året stille og roligt blevet forbedret fra 2 min og 18 sek. til 2 min og 9 sek, og i weekenden fik den et yderligere hak nedad med 2 sekunder. Nicolai’s personlige rekord lyder nu på 2.07.55 altså en forbedring med 11 sekunder i løbet af året. Det er utrolig flot forbedring, og med Nicolais træningsindsats, så lover det godt for fremtiden.

Et stort tillykke skal der til sidst lyder fra trænere og bestyrelse til de aktive med deres resultater.