text
Jan CordiusInge FaldagerKnud Høyer
Greve Atletik har fået en dobbelt verdensmester i Jan Cordius, som til Verdensmesterskaberne for Masters i Tampere i Finland, blev dobbelt verdensmester først i diskoskast og siden hen i kastemangekamp. 
Jan var til Verdensmesterskaberne sammen med Knud Høyer fra Greve Atletik og Inge Faldager, som er med i Greve Ateltiks bestyresle, men som normalt stiller op for Hvidovre. Alle 3 var en del af det hold som repræsenterede Danmark i Tampere Finland til VM.
 
Jan kastede sin diskos ud på 46,81 m, og det var nok til en guldmedalje. I kaste 5-kampen kastede jan 52,97 m i hammer, 13,46 m i kugle, 47,10 m i diskos, 
45,02 i spyd, og til sidst vægtkast, hvor det blev til et kast på 17,48 m. 
 
Knud høyer klarede sig også godt ialle hans kaste øvelser. Han gik i finalen i dem alle, men fik desværre ingen medaljer. Bedste placering var en 4. plads i kastemangekamp.  
 
Inge Faldager kom hjem med 3 medaljer i klassen W70. Det blev til en sølvmedalje i diskoskast med et kast på 24,50 m. Så blev det til 2 bronzemedaljer en i Hammerkast med  31,61 m, og i kastemangekamp. 
 
Flot af vores masters, og stort tillykke til JAn med det dobbelte verdensmesterskab, og til Knud og Inge for deres flotte resultater.