text
Stafet NMIda NMIda Tobias Christian NM
Det blev til rigtig flotte resultater til de nordiske mesterskaber for U20 og U23, hvor Greve Atletik udøvere, men de var også lidt uheldige. 
På første dagen skulle alle vores 3 udøvere løbe 4x100m på 3 forskellige hold. Lige inden havde Tobias Andersson deltaget i 100m, hvor han løb rigitg flotte 10.59 sek.,, desværre i alt for meget vind da der var 5,5 sek/m. Alligevel en flot tid, og Tobias har nu 2 tider under 10.60 sek. med for meget vind, så det bliver spændende at se, hvor huritg han kan løbe i godkendt vind. Tobias løb også på U23  på 4x100m stafetholdet, og her løb Tobias sidste turen. Holdet vandt og blev Nordiske mestre kun 13 hundrededele fra den danske rekord, så guld til Tobias. 
Ida Boe Rasmussen skulle også løbe 4x100m på U20 pige holdet, mens Christian Andersson skulle løbe på U20 drengeholdet. Desværre kiksede pigerne deres sidste skifte, og kom ikke i mål, og det gjorde drengene helelr ikke, da de desværre fik en skade på 2 turen, så det blev ikke til meget løb for hverken Ida eller Christian på første dagen. 
 
På anden dagen, så skulle de så begge i kamp. Tobias var færdig, og skulle ikke lave mere. Ida statede med at løbe 100m hæk, og det gik over alt forventning. En flot pr. på hele 4 tiendedele og medtiden 13,62 sek, i et fantastisk løb, så blev Ida nordisk mester på distancen. Til stor glæde for hende selv, hendes træner og os andre Greve fans, som heppede på hende. Ida forsatte de gode takter i længde, hvor hun spran 6,07 m i sit 3 spring, og rakte til en tredjeplads og en bronzemedalje. Desværre fik Ide lidt problemer med sit baglår, så hun måtte stoppe efter 4 spring. Forhåbentlig er skaden ikke så slem, da Ida om 3 uger skal deltage i U20 VM. Vi krydser fingre for hende. 
 
Christian løb 200m, og det skal siges, at Christian kun er førstårs U18 atlet, så at blive udtaget til at løbe til U20 NM, er rigtig flot. Han var da også kommet i et hårdt heat, hvor han endte som sidste mand med tiden 22,82 sek. som er Christians næstbedste tid nogensinde. Dog var det tydligt at se, at Christian ikke er komme thelt  tilbage i den form han var i, før han blev småskadet først på året, mend et går heldigvis det rigtige vej, og et stort tillykke til Christian med hans landsholds debut. 
 
Greve havde faktisk også en 4 deltager med. En "gammel" Gteve Atletik atlet, som nu stiller op for Greve Trim. Vitcor Tvistholm Jørgensen løb 5000m, og det gjorde han rigtig godt, da det blev til en bronzemedalje på distancen, i et rigtig taktisk løb, hvor det for alvor først kom rigtig fart på på de sidste omgange. Men også et tillykke til Victor herfra med hans medslje og han debut på U20 landsholdet.