text

Greve Atletik skal bruge nogle hjælpere til 2 stævner på Greve Stadion og til CPH half marathon.

Den 4. september er Greve Atletik arrangør for DM Masters for hold. Greve Atletik stiller med et herrehold, som sidste år vandt og for første gang nogensinde i år et damehold, og begge hold er kvalificeret til finalen. Derfor skal vi bruge omkring 40 dommere, så I må meget gerne komme op og hjælpe og heppe på de 2 hold. Det er især hjælp til at holde et målebånd, bære redskaber ind, hjælpe med at sætte en overlægger op, m.m. Hjælpetjanser, som næsten alle kan hjælpe med. Tidsskema kommer senere.

Den 18. september, så skal vi stille med 25 personer, som skal hjælpe til Copenhagen Half marathon, med at stå i et vanddepot og dele væske ud til løberne. Her typisk toget derind eller møde i København ved depotet. Vi har stået i nærheden af Dybbelsbro station de sidste par år. Vi hjælper med at stille depotet op, og stille vand og energidrik op til løberne. Når løberne er forbi vores depot, så hjælper vi med at tage det ned igen. Det er super hyggeligt, så tag med og hjælp.

Sidst med ikke mindst, så har vi som vi plejer et af Danmarks største ungdomsstævner, nemlig Afslutningsstævnet. Det afholder vi den 23., 24. og 25 september. Vi har stafetter om fredagen og skal bruge omkring 10-15 hjælpere her, men om lørdagen skal vi bruge omkring 60 hjælpere og om søndagen omkring 40-50 hjælpere hjælpere. Så her har vi virkelig behov for at få nogle hjælpende hænder. Igen er det især hjælp til at holde et målebånd, bære redskaber ind, hjælpe med at sætte en overlægger op, m.m. Hjælpetjanser, som næsten alle kan hjælpe med.

Meld tilbage om I kan hjælpe på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 40 61 18 45. Det samme gælder, hvis I har spørgsmål til arrangementerne.