text

Så er 3. og sidste søndagsstævne i Hvidovre Indoor vel overstået.  

Igen har Greves atleter givet den fuld gas, og det blev til hele 7 medaljer i alt. 2 guldmedaljer, 1 sølvmedalje, og 4 bronzemedaljer. 

Vores yngste atlet Liva Sørensen stillede i dag op i 3-kamp og fik 1 sølvmedalje i længdespring med et spring på 3.44 m, 1 bronzemedalje i 50 m med en tid på 8.87, som også var PR. I kugle lavede hun et stød på 4.49 m og endte med en flot bronzemedalje i den samlet 3-kamp i hendes aldersgruppe.

Olivia Nielsen var også i gang, og det blev til en flot guldmedalje i længdespring med et spring på 4.04 m, og udover det stillede hun også op i kuglestød, og 50 m hvor hun lavede PR. 

Der har for flere af atleterne været en del ventetid mellem øvelserne, og nogle af de unge atleter brugte tiden fornuftigt og spillede Uno mod træner Martin, og ja Martin tabte i alle 6 spil. Godt gået piger. 😊 

Mikkel Drage stillede i dag op i kugle og længdespring, hvor han fik 1 bronzemedalje i længdespring og tangerede sin PR med et spring på 4.38 m, derudover lavede han også en flot bronzemedalje på 50 m, hvor han både i indledende og i finalen forbedrede sin PR og endte med en tid på 7.43. 

Sofie S. Olesen havde også et rigtig flot løb på de 50m og endte med 1 guldmedalje og lavede en fantastisk PR på 7.06. 

Solvej Møller var også i gang i både 50 m hæk og længdespring, hvor hun lavede PR med et flot spring på 5.04 m og PR i hæk med 8.10. 

Helene Andersen og Mathilde Steenberg stillede også op i dag og gjorde det flot i henholdsvis kugle og 50m hæk.

Samlet endte Greve Atletik på en flot 3. plads i Hvidovre Indoor holdkamp med hele 884 point, som er samlet sammen over de 3 stævnesøndage i 2022/2023.