text
Greve Atletik' s atleter viste sig igen rigtig godt frem til Pallasspelen 2024 i Malmø. Vi havde 10 atleter med på de 2 dage.

Yngste deltager fra Greve var Olivia Nielsen, som stillede op i piger 13 år. Hun stillede op i længdespring. Det gjorde hun rigtig fint med hele 3 spring over 4 m, hvor det længeste spring blev 4,13 m. flot af Olivia.

I 15 års gruppen havde vi Frida Laursen i og Daniel Nielsen med. De havde begge en god weekend. Frida løb sig om lørdagen i finalen på 60m, hvor hun satte en flot pr med tiden 8,27 sek. Senere på dagen løb Frida så 200m, og her vandt hun B-finalen i ny pr. 27,14 sek. Frida fulgte sin gode første dag op med at løbe 60m hæk om søndagen. Det gjorde hun også rigtig flot. Først løb hun sig i finalen i med tiden 9,53 sek. og i finalen løb hun sig ind på en andenplads i samme tid 9,53 sek. Daniel havde også en rigtig fornuftig weekend. Han vinder 60m finalen for drenge 15 år i den udemærket tid 7,38 sek. Han løber også 200m senere og selvom Daneil også løber her med tiden 23,73 sek. så blev det denne gang "kun" til en flot andenplads. Om søndagen springer Daniel så længde, og selvom Daniel ikke i første spring får det til at fungere, så springer han i de 3 efterfølgende spring over 6 m, og ender på flotte 6,18 m og vinder sin anden konkurrence, så en super weekenden for Daniel.
En super weekend havde Solvej Møller også. Lørdag eftermiddag løber Solvej 400m, og det gik rigtig godt. Et flot udlæg på første omgang gjorde at hun kunne gå først ud på sidste omgang. Føringen holdt indtil opløbet, men Solvej kæmpede sig i mål, som nr. 2 i heatet og i ny flot pr. med tiden 60,27 sek, som også var både ungsenior og senior klubrekord med hele 1,5 sek.. Fantastisk tid af Solvej. Solvej var slet ikke færdig med personlige rekorder. På 60m hæk løb hun også ind i ny pr med tiden 9,32 sek. og efterfølgende så løb hun også 200m, og igen her blev det til pr med tiden 26,84 sek. I 19 års gruppen havde vi også Christian Andersson Emil Degn Pedersen med hos drengene. Christian løb 60m. Han skulle forsøge at blive den næste mandlig Greve atlet, som kommer under de 7 sek. Christian løb sig i finalen med tiden 7,07 sek. i et løb hvor han manglede lidt tryk ned af banen. Det blev bedre i finalen, men et lille kiks i de første par skridt, gjorde at Christian ikke fik et optimalt løb. Alligevel tangerede han sin pr med tiden 7,00 sek. Så forhåbentlig kommer tiderne under 7 sek. til DM senior og DMU, som er Christians næste stævner. Emil skulle forsøge at følge op på de fornuftige takter i kugle, som han viste til Øst mesterskaberne, og det må man sige Emil gjorde. Han startede konkurrencen med det som viste sig at være hans længste stød i konkurrencen. Emil stødte 14,93 m, hvilket var ny klubrekord for drenge 19 år. Flot af Emil, som helt sikkert har meget længere stød i sig.

I senior konkurrencen havde vi 3 deltagere med. Ida Boe Rasmussen skulle løbe sin første hækkonkurrence siden hun faldt i sommers og brækkede armen. Ida var kommet i hård selskab med flere af Danmarks hækkeløbere. Ida kom fint fra start med kom lidt skævt over første hæk og ramte desværre hæk nr. 2. Alligevel kom Ida ind i tiden 8,64 sek., som nok skal blive bedre, når Ida får det til at stemme lidt bedre og får lidt flere løb i benene. Hios mændene løb brødrene Tobias og Peter Andersson 60m. Tobias fik det ikke helt til at spille og løb 7,26 sek., mens Peter løb ok 7,03 sek. og gik i finalen, hvor han løb samme tid. Peter var i sidste weekend under de 7 sek., så han var ikke helt tilfreds, men det skal nok komme, med lidt flere løb.  Tobias løb om søndagen 60m hæk. I først løb kom Tobias lidt højt over hækkene og løb ok 9,39 sek. I andet løb gik det bedre for Tobias, som især sidst i løbet fik angrebet hækkene bedre og Tobias var kun 3/100 fra pr med tiden 9,23 sek.

Greves sidste deltager var blandt masterne. Knud Høyer stødte kuglestød. Det gjorde han med fine 9,28 m, og selvom Knud stødte 5 længst i konkurrencen, så omregnes stødet efter ens alder, og så endte Knud lige pludselig, som nr. 2 i master kuglekonkurrencen .

Endnu en super konkurrence for vores aktive. Se også vores Facebook og Instagram for billeder og film.